Смотритель: linelect

Мої страхи , або історія Каті Пушкарьової )

З самого дитинства я хотіла мати просто голлівудську посмішку, але всі ці жарти про Катю Пушкарьову мене приводили просто в жах. Так, це не міфи)Що ви чекали від дитини в 10 років?..
Але ось мені вісімнадцять років і я носій цієї коштовної прикраси вже рік. Я пам’ятаю свій перший день в стоматології, як я хвилювалась, як я сиділа в кріслі і в моїй голові лунали думки “чи будуть мені личити брекети?”, “ чи зможу я спокійно їсти свої улюблені справи?”, і думки у кожної молодої дівчини “а як відносяться до цього хлопці?”. Зараз я згадую і посміхаюсь, адже я вважаю, що я прийняла правильне рішення, мої зуби ідеально рівні. Раніше я соромилась посміхатись, а зараз- це моя улюблена справа і все завдяки брекетам. На протязі перших двох місяців я кожний вечір підходила до дзеркала і посміхалась, і коли я вперше побачила результат, ви не уявляєте, яка я була щаслива. Всі мінуси носіння брекетів не могли зрівнятись з плюсами. Рівні зуби, красива посмішка, найголовніше впевненість в собі!
  • ,

Як правильно чистити зуби....??

Чистити зуби я не дуже люблю чомусь, стоїш 5 хв і юзаєш зубною щіткою туди — сюди, туди — сюди…
І потім ще на чистку ходиш, і зуби всерівно жовті. Я розумію що зуби зараз піддаються дуже пошкодженню і тому заставляю себе і ранком і вечір обовязково чистити, а в обід ще і полоскати після вживання їжі обовязково. Але зуби дальше не ухті… може не так чищу. Прохання до усіх, хто знає якісь рекомендації поділіться ???!!!
  • ,

поддержите...

Привет всем! Мне во вторник ставят.У меня очень кривые зубы.Брекеты я захотела ставить сама, все никак не могла дождаться, когда же мне их уже поставят.А сейчас таааак страшно стало… Я боюсь, что буду очень некрасиво с ними выглядеть, что появятся деффекты речи.Так же знаю, что у некоторых, после снятия, зубы опять расползаются.Девочки, кто ставил, поддержите, пожалуйста.Я понимаю, что через какое-то время у меня будут ровные и красивые зубки, но сейчас мне так тревожно(((((

Прогулянка за покупкою

Подорож до аптеки виявилася не тільки приємною, але й прибутковою з точки зору знайомств.

Йдучи дорогою зустрів дівчину, з котрою колись «пересікались». Привітались, і виявилось що нам по-дорозі. Йдучи дорогою також виявилось і те, що у нас багато спільного. Вона розказала про те, що зовсім недавно вона і сама носила брекети. З її слів була історія не дуже легкою. Будучи ще без брекетів з неї часто сміялися через не привабливу посмішку. А брекети змінили все у зовсім протилежну сторону. З нею почали знайомитись хлопці і запрошувати на побачення. Говорили, що брекети їй додають привабливості  *kiss*  Про те що брекети тільки до краси вона сказала і про мені  *cool*  Запросив в кіно її  *good*

Отож, похід до аптеки приніс мені великої радості  :-D

Прийшовши додому випробував нову зубну щітку. І вона виявилася придатнішою до моїх гігієнічних процедур за попередню  *yes*  Видаляє залишки їжі швидше і легше.

Так що подорож завжди має плюси. Вона може принести легкість і водночас із цим щастя *heart*

Збираюсь до сну. І прийшов час моїй зубній пасті і зубній щітці зустрітися з зубами і брекетами. Тут потрібно буде віддати цій процедурі якомога більше часу, так як день провів сьогоднішній у великому русі, і відповідно прийомі великої кількості харчових продуктів. Відчуття після чистки неймовірне. Радісне  :-D

Завтра планую похід до стоматолога. Подивимось, що він скаже, і може щось нове розкаже.

Вже не можу дочекатися зняття брекетів, не дивлячись навіть на свою привабливість і красу у них  *blum* але є розуміння що часу мого і сил вони заберуть ще багато.

Трохи вже замучився від догляду за тим «залізяччям». Але розумію що це вельми потрібне для мене.

Будемо терпіти, чекати, і відповідно отримувати.

 
  • ,

Залишки здорового глузду

Всі, мабуть, знають ту крилату фразу, що шрами чоловіка красять. Проте, я ж не чоловік, але це не означає, що їх немає.
Здавалося б, до чого тут шрами, якщо мова йде про зуби, брекети і все таке.
Ніколи б навіть подумати не могла, що від брекетів можуть з'явитися шрами. Я готова була до нестерпного болю, який не забарився, однак, до такого життя мене не готувало.
Як виявилося, ці маленькі залізячки можуть перетворити Ваше життя на пекло, якщо вчасно не зарадити цій проблемі, ну, або хоча б не зробити спробу.
Так і я, терпіти можу довго. Особливо згадуються моменти, коли ти прокидаєшся і розумієш, що тобі боляче розмовляти, боляче їсти, боляче посміхатися, не кажучи вже про те, як чистити зуби, бо то взагалі біда. Слизова оболонка рота видозмінюється, це далеко не те, що ви відчували раніше, це зовсім новий рельєф) до того ж в подряпинах та ранках.
Маючи деякі знання з біології, я сподівалася, що такі ранки будуть швидко загоюватися, типу епітелій відновлюється майже не за дві години. Але вже вкотре, я підтведжую образ маленької наївної дівчинки)
Біль був нестерпним і таки дійсно набував статусу «перманентного». Особливо, якщо враховувати ті випадки, коли дуга вилазить за межі зубного ряду, а чим вона більша в діаметрі, тим більш глибокі ранки виходять
Але всьому є свій кінець. От і я вирішила покласти край цій проблемі. Стоматолог порадив мені віск для брекетів. Я без вагань та втрат дорогоцінного часу швиденько попрямувала до аптеки, купила чудодійний, за словами стоматолога, віск. Для довідки: так, мене попередили про те, що зуби і брекети треба «підсушити», щоб цей віск краще ліпився. Та як я не намагалася, нічого не виходило. Зовсім.
Віск не клеївся, а я ще більше засмучувалася. Відчай привів мене до думки про те, а що якщо спробувати підсушити їх феном) Дяка залишкам здорового глузду, до цього справа не дійшла)
В результаті, я кинула всі ці марні спроби та прийняла виклик долі! Больовий поріг підвищився, а отже, для виникнення самого відчуття болю потрібен був би сильніший подразник, аніж звичайно. Таким чином, я просто звикла до цього. Біль і шрами — це вже ніби щось рідне)
Більше я не поверталась до воску, аби вкотре не псувати собі настрій. І ніколи не приймала знеболювальних препаратів.
Як є, так і добре) Все треба пережити та відчути повною мірою, аби знати ціну пройденого шляху. І як я писала раніше, у всьому треба знаходити позитивні моменти, бо в моменти відчаю ми здатні на зовсім безглузді вчинки. Терпіння нам!
Далі буде
  • ,

Зустріч !

Гуляючи учора по місту, вихідні ж все таки зустріла в кафе свою ортодоншу! Свій тісний і маленький, особливо Київ…

Підійти до неї я не змогла, не завважала це нормально… Вроді під час консультаціі інколи можемо поговорити про щось інше ніж брекети, але це рідко.І зацікавило таке- а як у Вас з вашими лікарями? Чи спілкуєтесь за межами лікарні? Чи присутні у розмовах інші теми ніж брекети? *gamer*
  • ,

Брекетний шлях підходить до завершення!+ Фото результат :+)

Голосно це звучить що брекетний шлях на стадіі завершення, але… мені почали тянути нижній ряд! На нижньому ряду я ношу брекети більше року, і тільки зараз розпочались зрушення. Для чого я носила іх досі, не маю поняття  :-D

Пережила я похід до ортодонта, для мене особисто це чомусь усе сумно в важко.  В першу чергу тому що постійні витягання дуги  з колець так травмують мої зуби. Уявіть вам збираються удалити зуб, тут аналоічно дуга ніколм легко не заходить і починається тяганина «туди-сюди» щоб дуга точно пройшла через кільце.

Зуби так болять після такого, ниють. А ще плюс їх стягують. Уже цього разу без пружин, а тільки дротики і то так добре стягнули. А ше гарна новина для мене *good*  Я це і сама могла замітити, зійшлись нарешті мої дирки де були вирвані 4-ки!!! Там ще залишвся маленький маленький проміжок!!!

О, чому  я вирішила що на стадіі завершення — ще колись швидше ортодонт сказав, що нижні будуть тянути при завершенні, а я ці слова дуже добре запамятала  :-)

IMG_20150613_120027IMG_20150613_115909

Алергія на брекети?!!

Всім привіт))

Ось видалила я всю мудрість, заплатила за брекети і тепер раптом промайнула в голові думка: чи буває алергія на брекети? Просто у мене алергія на всякі там сережки, замки, біжутерію тому таке намагаюся не носити ось і забула вже про це… а тепер ось задумалася чи буває алергія на брекети все таки теж метал але медичний… чула що буває алергія на нікель і сплави титану… сподіваюся що у мене цього немає… раніше давно начебто носила сережки з медичного металу начебто нормально було, не пам'ятаю навіть… мені ставлять cистему Damon Q. інша система сказали не впораэться ((((відгукніться у кого алергія на метал є була? Чи була реакція на металеві брекети? так то за логікою роздратування у мене тільки на біжутерію там всякі клепки на джинсах… вони коли окислюються тоді і виходить подразнення і свербіж, а брекети роблять з титану  і нержавіючої сталі і тому сподіваюся все норм буде а то вже стільки грошей за все це віддала :-)  :-(
  • ,

Півроку з брекетами

«О, ці брекети ...» — думала я після перших тижнів носіння, але зараз для мене це просто аксесуар. До їх встановлення я ніколи не помічала на вулиці, в метро, будь-де брекетоносців, а зараз вони зустрічаються мені на кожному кроці.
Так от, за півроку результат дуже помітний, я не моу натішитися своїми нижніми зубами, вони ідеально рівні, вишикувалися «як під лінієчку», але це тільки нижні… з верхніми ситуація трішки гірша, але надія не втрачається.
*kiss* :-) :-)

+1 брекетоносець :-)

Магазин MastHave, старший адміністратор (старший в плані градації посад, заповнювала якусь документацію) з брекетами!
Ну… Вона таки старша за середній вік брекетоносця :-)
Цікаво, який же середній вік серед брекетоносців? В голову приходить два варіанти: 12-16 і 20-27. Перший варіант це діти яким батьки поставили брекети, другий це молоді люди, які почали заробляти самі і змогли оплатити послуги ортодонта.
А як думаєте ви? Який вік є середнім для брекетоносця?

P.S. я не поставив собі брекети)