• ,

В День Святого Валентина



Привіт! Вітаю усіх з Днем Святого Валентина!!! У День всіх закоханих хочеться радіти посміхатися, проводити час з рідними і близькими, не дивлячись на те, є у вас або немає другої половинки, у святкову неділю всіх переслідує святковий настрій. Не дивлячись на погоду, дощ і мряку, ми всі повинні посміхатися.
Та як посміхатися тим, хто носить брекети? Наприклад я, якщо сто раз подарую комусь посмішку, то в сто перший раз подумаю, що це вже занадто і припиню посміхатись.
Але чому всі ми носимо брекети? Тому, що нас усіх об’єднує бажання мати красиву посмішку, а хтось хоче подолати внутрішній бар’єр або комплекс щодо своєї «неповноцінності». Особисто мені просто хочеться покращити себе у всіх планах, хоса б для того, щоб знайти створену для мене мою половинку.
І як же я себе почувала у День Святого Валентина сьогодні, коли більшість (як мені чомусь здавалось) ходили парами і занурювались у романтику? А в мене просто був чудовий настрій, сьогодні я спілкувалась із гарними людьми і не витратила свій час дарма.
Я думаю, що кожен з нас створений для когось іншого, своєї рідної душі, для другої половинки, щирого серця. І якщо вам пощастило знайти свою пару, то бажаю вам гарно провести цей день і гарного його завершення. Якщо ви, як і я, прагнете здійснити всі свої мрії, зокрема на горизонті романтики, то впевнено йдіть до своєї мети, відкривайтесь, вдосконалюйтесь. І носіть брекети, якщо для вашого самоствердження необхідні рівні зуби. Тому, що кожному – своє.
Кохайте і будьте коханими!
  • +1

  • 0

1 комментарий

Nata
  • Nata
  • 0
heart green_heart purple_heart blue_heart
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.