• ,

Перші дні з трейнером - відчуття

Привіт!

Сьогодні хочу поділитись своїми відчуттями після носіння трейнера впродовж майже 2 тижнів. Також пізніше почну писати про пластинку, яку носила задовго до брекетів (згадаю минуле). Ближче до теми.

Кожного ранку прокидаючись я виконую один і той самий ритуал — встала, зробила зарядку, пішла в ванну, поробила там всі процедури, зробила собі легкий сніданок, а потім найцікавіше. Потім я чищу свої зубки знов і одягаю трейнер, за ніч я встигаю за ним засумувати, навіть.

Одягаю так, як сказав лікар, так щоб центрова смужка була посередині. Стискаю щелепу і більше не розтискаю, зжимаю губки разом і ходжу так до обіда. В обіди все повторюється — поїла, почистила зуби, одягла трейнер до вечері. Ввечері все те саме.

Чим ближче той момент, коли час спати тим більше починаю сумувати за трейнером. Мені вже набагато легше його носити, хоча бувають моменти дискомфорту, але вони швидко проходять. Кожен раз як знімаю трейнер, відчуваю під яким тиском знаходились зубки — важко змикати і боляче, коли зачиняю щелепу, але проходить через кілька хвилин. Намагалась спати в ньому, але коли починаю засинати, відчуваю як моя щелепа відчиняється і вже не тримає трейнер, тому я його не одягаю наніч, а даю своїм зубкам відпочинок.

Ось як виглядаю я з трейнером в роті blush

Через дирочки, які ти бачиш витікає слюнька sweat_smile

Приємно знати, що в мене є такий маленький помічник, який стоїть за всім і керує моїми зубками, куди їм йти. Трейнер корисна річ для дітей в яких пізно повипадали молочні зуби. Мені здається, що якби люди менше соромились вигляду деяких речей (я в тому числі), було би легше слідкувати за тим, щоб здоров'я залишалось міцним, краса більш цілісною, а знання використовувались там, де це дійсно потрібно.

Сподіваюсь, що стаття сподобалась.
Щасти!
  • 0

  • 0

2 комментария

Vetochka
Гарне фото! І прикольний вигляд)
Liza94
А відчуття ще кращі:)
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.