Дещо нове

Дещо нове. Саме так. Нещодавно я дізналася, що моя одногрупниця буде ставити брекети. Я зраділа, бо думала, що тепер ми обидві матимемо багато тем для розмов, це все-таки тепер брекетоносець! Вчора вона вже прийшла з брекетами. Знаєте, їй так вони личили. Зверху у неї керамічні, і їх зовсім не видно, в той же час від неї віє тепер магнитизмом. Я підійшла до неї, спитала як встановлення пройшло. І тут для мене відкрилося дуууже багато нового.
По-перше, їй встановили брекет-систему одразу на обидві щелепи, тоді як мені скоро ставитимуть на другу щелепу, аж через три місяці. По-друге, як можна ставити брекети без кілечок? Виходить, що брекети і дуга тримаються лише на клею, що дуже ненадійно. Цьому доказом є те, що за пару днів вже відвалилося три (!) брекети.
Коли мені встановлювали брекети, то за два тижні до того прилаштували між жувальними зубами резинки, щоб проміжок між зубами збільшився, і кілечка можна було поставити. Їй же нічого подібного не робили, і я не знаю, наскільки боляче їй буде, коли кільця встановлюватимуть.
Я вважаю таку роботу лікаря непрофесійною. Сподіваюся, що ви завжди звертаєте увагу на кваліфікацію людини і ретельно обираєте лікаря.
Хай вам щастить! lips
  • +3

  • 0

7 комментариев

Nata
  • Nata
  • 0
мені теж резинки ставили, і кільця є))) я думала одна така) про те що комусь не ставили кільця теж чула, у них легкий випадок був… походу.
Vetochka
в мене на одній щелепі їх чотири, мені сказали, що це на всякий випадок)
а їх так неприємно ставити (((, боляче навіть weary
Nata
4 flushed flushed flushed
Nata
я ледь витримала коли мені 4 поставили на дві щелепи, іто мала постійно проблеми з ними, то злітали, то ще щось…
Olena
Мені поки тільки одне кільце підклеїли, зацементували. А тепер усього їх вісім. не знала, що це так незвичайно. Вони тиснуть на ясна і ті червоніють і болять unamused
Nata
чесно готуйся, що таке буде якийсь час, останнього кольца і не замітиш. Мені потрібно було багато часу щоб кольців привикли, чи то я до них… Но теж постійно було почервоніння, і ясна боліли… а ще у мене кольца були на коронках9 своїх зубів немає уже), то під час корекції постійно злітали ,і получається тільки заживали то знову все там розрухають..
ANNA
як твої кільця, уже всі приклеїли?
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.