Прогулянка за покупкою

Подорож до аптеки виявилася не тільки приємною, але й прибутковою з точки зору знайомств.

Йдучи дорогою зустрів дівчину, з котрою колись «пересікались». Привітались, і виявилось що нам по-дорозі. Йдучи дорогою також виявилось і те, що у нас багато спільного. Вона розказала про те, що зовсім недавно вона і сама носила брекети. З її слів була історія не дуже легкою. Будучи ще без брекетів з неї часто сміялися через не привабливу посмішку. А брекети змінили все у зовсім протилежну сторону. З нею почали знайомитись хлопці і запрошувати на побачення. Говорили, що брекети їй додають привабливості  *kiss*  Про те що брекети тільки до краси вона сказала і про мені  *cool*  Запросив в кіно її  *good*

Отож, похід до аптеки приніс мені великої радості  :-D

Прийшовши додому випробував нову зубну щітку. І вона виявилася придатнішою до моїх гігієнічних процедур за попередню  *yes*  Видаляє залишки їжі швидше і легше.

Так що подорож завжди має плюси. Вона може принести легкість і водночас із цим щастя *heart*

Збираюсь до сну. І прийшов час моїй зубній пасті і зубній щітці зустрітися з зубами і брекетами. Тут потрібно буде віддати цій процедурі якомога більше часу, так як день провів сьогоднішній у великому русі, і відповідно прийомі великої кількості харчових продуктів. Відчуття після чистки неймовірне. Радісне  :-D

Завтра планую похід до стоматолога. Подивимось, що він скаже, і може щось нове розкаже.

Вже не можу дочекатися зняття брекетів, не дивлячись навіть на свою привабливість і красу у них  *blum* але є розуміння що часу мого і сил вони заберуть ще багато.

Трохи вже замучився від догляду за тим «залізяччям». Але розумію що це вельми потрібне для мене.

Будемо терпіти, чекати, і відповідно отримувати.

 
  • 0

  • 0

2 комментария

Nata
А якою ти щіткою користуєшся? А то у мене щось з пошуком зубної щітки проблеми(((( Ортодонтичні не усюди є, але якщо є то ціни космічні.
ano4ka
побільше б таких приємних прогулянок! :-)
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.