Смотритель: linelect
  • ,

Завершення !

Майже три роки — не було комфорту, постійні застрівання їжі, болі, ниття. Пройшов тиждень, а складається таке враження що я і не носила брекети. Тепер дискомфорт на внутрішній стороні зубів, але він мало замітний. Тепер я щасливиця красивої посмішки!!!
Інколи навіть закрадається думка, не важливо що у тебе з волоссям чи з лицем( типу не накрашена) твої зуби тепер вирішують усе )
Зуби мені на реставрували — верхні фотополімерною пломобою білого кольору, нижні теж фотополімерною пломбою, але колір більш до природніх зубів. Чомусь я вирішила що не потрібно робити і низ дуже дуже білий, у мене при посмішці замітно тільки верхні. Потім мені нарешті забрали залізні коронки ( була у мене прикра ситуація з кільцями :Досвід носіння брекетів на коронках....; Мої злорадні кільця! ) і поставили гарні білі керамічні коронки. І тепер усі мої зубки — білі, гарні і готові до виходу у світ!!!
Вартість всього комплекту у мене получилась не з дешевих. Подруга радила відкласти 10 тис грн, нажаль я не вклалась у таку вартість. У кожного мені здається по різному, не у всіх однакова якість і вигляд зубів. Лікування я проходила в клініці “Фортуна” ( fortuna-dent.com.ua/) там у них є вся інформація конкретніша,і вартість усього. Лікар у мене, слів немає який чудовий!!! Звати Карачун Олена. Відношення, процес лікування — на 10 — ку з 10 — ти!!!..
І ось результат — фото…

  • ,

ЮХУУУУУУУУУ - Зняли брекети! Частина 2

На другий день зняли мені брекети і на нижній щелепі. Легеньку чистку зробили і встановили ретейнери. По правді я дуже переживала що зуби будуть у жахливому стані, але регулярна чистка зубів ранком і ввечері, полоскання після іжі дало свій результат. Стаматолог, все фіксує фотографіями, усім цікаво глянути на кінцевий результат smile
Ще дуже тішить те що усі хто мене бачать — не задають уже питання «А ще довго тобі їх носити»?.. Тепер тільки звучить: «Не даремно три роки носила grinning
  • ,

ЮХУУУУУУУУУ - Зняли брекети!

У будь якого брекетоносця настає цей завершальний день — день знімання брекетів! Я уже не брекетоносець sweat_smile
Читаючи у багатьох про цей завершальний день я теж чекала що постійно буду водити язиком по зубах, постійно — посміхатись. Але, у мене чомусь по іншому якось все проходило. Я постійно проводила язиком по ретейнерах почався новий маленький дискомфорт і посміхатись було не привично. Все ж таки три роки носіння брекетів даються взнаки і забуваєш як це посміхатись!
По домовленості з лікарем мені зняли тільки на верхній щелепі брекети.
Провели реставрацію ( відкригували мої зуби за допомогою фотополімерної пломби)і зразу ж поставили ретейнери.

Мені дуже повезло мій ортодонт змінив клініку, і в новій клініці є чудовий фахівець по лікуванню і реставрації зубів. Часу це зайняло не мало, прийшовши в 16:00 я вийшла з клініки в 22:00. І найбільше що мене вразило це те що лікар не говорив про доплату чи про те що у неї робочий день до 19:00. Настільки вразило і здивувало, і тому я готова їх хвалити і рекомендувати!
Втомилась я сидіти, губа болить — не легко тримати її стільки часу піднятою. Шия трішки не раз затікала — а результам того вартий smile

Тепер чекає в наступний раз зняття з нижньої щелепи і подальша реставрація smile

Все починається з...

Дивно… ніколи не вела щоденників, блогів і т.д… АЛЕ… все починається сьогодні!
Сьогодні, після 5 років свідомого хотіння, скуління, заздрості людям з рівними зубами, мені встановили брекети!

  • Сьогодні, якраз того дня, коли я мала зустрітись із власницею готелю, де маю працювати адміністратором, мені встановили брекети! (Записана була за місяць, тому й передбачити такого не могли)...
  • Сьогодні, через три години після встановлення брекетів, я знову пішла до ортодонта, аби мені відкусили декілька міліметрів дроту, що вже встиг мені добряче розцарапати щоку...
Все починається недуже позитивно… Сподіваюсь, в омріяному «брекетоносінні» є ще щось хороше, окрім результату…

Тільки пельмені, тільки хардкор...

Третій день з брекетами. Живу на йогуртах.
На публіці все чудово, ночами собі тихенько думаю «завтра здохну»  :-) *pardon*
Мої рідненькі приготували пельмені.
Їж, казали вони… Пельмені м'ягенькі, наполягали вони…
Смішні…

Сьогодні пчихнула, так щелепами стукнула, що досі ниє  :-D
Куди мені до пельменів..  :-D

Привіт всім!)У мене проблема!)

Привіт всім!)У мене проблема!)Буквально місяць як ношу брекети і звичайно слідкую за чистотою рота.Чищу після кожного прийому їжі і після цього ополіскую, використовую Лістерин без спірту. Почала помічати, що тепер абсолютно не відчуваю смаку солі, але це ще пів біди)))Навколо кутиків рота тепер присутні червоні плями і лущиться шкіра.(Вибачте за такі подробиці) Раніше такого ніколи не було, а самі розумієте виглядає це не естетично :( Можливо хтось з таким стикався і знає як з цим боротися? Креми звичайно заспокоюють шкіру але це не проходить…
  • ,

Перші тижні життя з брекетами

То був відважний крок в моєму житті поставити брекети на 21 році життя. Живу з ними вже 4 тиждень і скажу вам, що зміни трохи помітні. На нижній щелепі в мене видалені шестірки і щілини між зубами вже майже затягнулися.
Я вже ніби то і звикла до купи металу в роті, але завжди чомусь на жувальних зубах відклеюються брекети.

Дещо нове

Дещо нове. Саме так. Нещодавно я дізналася, що моя одногрупниця буде ставити брекети. Я зраділа, бо думала, що тепер ми обидві матимемо багато тем для розмов, це все-таки тепер брекетоносець! Вчора вона вже прийшла з брекетами. Знаєте, їй так вони личили. Зверху у неї керамічні, і їх зовсім не видно, в той же час від неї віє тепер магнитизмом. Я підійшла до неї, спитала як встановлення пройшло. І тут для мене відкрилося дуууже багато нового.
По-перше, їй встановили брекет-систему одразу на обидві щелепи, тоді як мені скоро ставитимуть на другу щелепу, аж через три місяці. По-друге, як можна ставити брекети без кілечок? Виходить, що брекети і дуга тримаються лише на клею, що дуже ненадійно. Цьому доказом є те, що за пару днів вже відвалилося три (!) брекети.
Коли мені встановлювали брекети, то за два тижні до того прилаштували між жувальними зубами резинки, щоб проміжок між зубами збільшився, і кілечка можна було поставити. Їй же нічого подібного не робили, і я не знаю, наскільки боляче їй буде, коли кільця встановлюватимуть.
Я вважаю таку роботу лікаря непрофесійною. Сподіваюся, що ви завжди звертаєте увагу на кваліфікацію людини і ретельно обираєте лікаря.
Хай вам щастить! lips
  • ,

Емоційно здаюсь.....

IMG_20150112_134229
Як це боляче!!! Ранком не те що плакати хочеться але і кричати! Не подобаються мені брекети, важко мені з ними, не можу уже і фізично і морально. Зуб болить через ясна, все пече коли чищу зуби, ще о ці відбитки… так зараз поставила віск і краше, але день уже не в кращому настрої. Чесно не розумію тих кому подобаються брекети, і жаліють чи скучають коли знімають. Це точно не буде про мене!

Жорстоке яблуко :)

 

Ось, що означає БУРНА ФАНТАЗІЯ  :-)  :-D

Моя подруга продовжує мене дивувати ілюстраціями про раціон брекетоносців!
Я обожнюю фрукти, яблука, звичайно, не виняток…
Але з певного моменту мої улюблені яблучка стали надто жорстокими, і ледь не кривавими =)

a0DPjuTKB9Q

а як у вас з яблуками?????