• ,

Третій дім (після роботи) стоматологічна клініка "Ортолайф". Київ



У Києві дуже багато варіантів де проходити ортодонтичне лікування. Чому я обрала саме клініку «Ортолайф»? —  через акцію яка тоді була.  Дві челюсті були вартістю  7200 грн. Для Києва це досить добре. Консультація завжди оцінювалась в 100 грн, один раз в місяць, якщо була заміна дуг (це почалось уже після року носіння брекетів) — 250 грн. Я працюю, тому мені ще було добре те,  що клініка працює до 19.00, щоб не на великий термін потрібно було відпрошуватись, але записуватись потрібно за місяць наперед. За день до консультації завжди телефонували, попереджували про візит. Інколи приходилось чекати свого прийому, попередній клієнт ще затримався, але думаю це у всіх таке буває. Клініка в загальному не погана, тільки жаль що не чарівники, щоб прискорити результат :-)

www.ortholife.com.ua/ru/ortodontiya

 

Андежеліна Джоли (Angelina Jolie Voight) - секс символ для мільйони чоловіків!


Анджеліна Джолі  яка по багатьом рейтингам є найсексуальнішою і найбажнішою жінкою в світі! Зірка  яка багато років поспіль визнана найбільш оплачуваною акторкою голівуду! Привабливість жінки визначається багатьма факторами — і Анджеліна  Джолі правильно зробила коли в малому віці носила брекет — систему.  Посмішка у неї чарівна :-)
  • ,

Один з багатьох днів!

Як важко просинатись кожного ранку з болем… Ти ще толком очі не відкрив а відчуваєш як в ротовій порожнині сухо. І страшно зразу говорити, брекети з великою любовю залишають сліди на губі (з внутрішньої сторони) на щоках ( з внутрішньої сторони) Вода ранковий рятівник!!!
Їда це другий важкий етап… жуєш дуже повільно, а інколи просто провтокуєш якщо можливо(тільки ще б не дістати хвороб желудка...)
Наступний етап чищення зубів… нова паста Paradontax, під час чищення все пече. Воно так не приємно, боляче, що чистити не охота ще більше… я розумію що коли пече- лікує… Але це жахіття!!! Ще рік… як перетерпіти…

Блог про брекети - безболісний спосіб поділитись переживаннями

Багато вагань тебе переслідувало: треба чи не треба, металеві чи керамічні? Довелось вирішити складні питання, як-то вибір лікаря та колір аксесуарів. І нарешті – сталося: тобі встановили брекети!
Такі незвичайні відчуття: щось дряпає щоки, дивний присмак у роті, змінилися контури губ, і говориш по-іншому. Потихеньку з'являється біль. Інколи він стає таким нестерпним, що потрібні знеболюючі. А ще прокидаються сумніви: чи все вийде добре, чи достатньо кваліфікації у лікаря, чи стане той самий зуб на своє місце, чи в інших «брекетоносців» такі самі проблеми?

І як розповісти про все те, що тримаєш в собі, коли навіть зайвий раз рота відкрити важко? А всі навкруги дивуються, чому ти менше розмовляєш і рідше посміхаєшся. Та більше: ти їси тільки вдома і лише «ексклюзивні» супи-пюре, дитячі соки і молочні продукти, бо тобі просто боляче щось жувати. А ще переживаєш, що шматочки їжі десь застрягнуть, і твій вигляд (вже трішки зіпсований брекетами), стане ще більш дивакуватим.

Твої друзі та рідні мають знати, що з тобою відбувається! Особливо коли ти відчуваєш такий дискомфорт. Викласти свої думки про це в особистому блозі на сайті – слушна думка. Сидячи за комп'ютером ти можеш найбільш повно описати все, що хвилює, та вірно підібрати слова для цього, викласти фото та запитати щось в однодумців з іншого краю світу. Усі бажаючі, отримавши посилання нацей сайт, зможуть дізнатися про твій прогрес. А також, причиною чого була сьогоднішня стомленість(«півночі зуби нили, спати не давали») чи піднесений настрій («такий симпатичний молодий ортодонт»).

Блог — це ідеальний безболісний спосіб поділитися своїми переживаннями з іншими!

Особливості вирівнювання та випрямляння зубів з допомогою брекетів у дорослих.

Гарна посмішка, ідеально рівні зуби – це найзаповітніша мрія кожного з нас. Але на превеликий жаль, природа не кожному подарувала таку нагоду, та й не кожний з дитинства правильно слідкує за своєю ротовою порожниною. Окрім цього, в дитинстві багато хто боїться відвідувати стоматологічні кабінети, тим більше коли лікар проводить будь-які маніпуляції. Врешті, батьки вирішують що нервова система дитини набагато дорожча, і живуть з надією що зуби вирівняються самі по собі.

І тоді, вже в дорослому віці, ми починаємо шукати методи, які допоможуть вирівняти зубний ряд і позбутися цього недоліку. Вирівнювання зубів у дорослих – це достатньо складний та тривалий процес, тому як вже завершене повне формування щелепно-лицьової частини. В цьому випадку, найбільш ефективний метод для вирівнювання та випрямляння зубів вважається брекет-система.

Більшість відмов від лікування брекетами мотивується психологічним фактором. Як правило, це страх болі, страх перед тим, що оточуючі будуть насміхатися, страх неестетичного вигляду. Проте, сучасна стоматологія пропонує декілька видів брекетів для дорослих, особливою популярністю серед яких користуються прозорі брекети або лінгвальні брекети, які прикріплюються до внутрішньої сторони зубів. Також, ортодонти можуть запропонувати вам керамічні брекети. В останньому випадку, зубний технік може виготовити брекет, колір якого буде співпадати с кольором ваших природних зубів. Слід відмітити, що в поодиноких випадках, носіння брекетів може призвести до потемніння кольору зубів, що змусить вас після випрямляння провести додаткову процедуру по відбілюванню.

Проте, брекети не заважають приймати їжу, посміхатися і цілуватися.
Тривалість носіння брекетів визначає лікар-ортодонт, в середньому від 1 до 3 років, в залежності від рівня патології зубного ряду. Але гарна посмішка і рівні зуби цього варті.
  • ,

Брекети незмінний аксесуар у 2015 !!

Усіх з Новим 2015 роком!!!)
У мене все без змін, брекети, пластинка — на незмінних місцях)
Досі хвилює те що у мене немає відчуття — що стягуються верхні зуби, як завжди після консультацій. Був біль але він був через те що під час чистки пластинки дуже зачіпались 6-ті зуби. Зараз святкування, я дома, пошукаю уже після 11.01.2015 про пружину, але не довіра до неї залишилась. Можна запитати лікаря-ортодонта, але до неї відповідна не довіра))) От такі то справи)

  • ,

Перший день після консультації...

Зуби ниють, тут нічого дивного нема, особливо задній ряд, жувати не можливо (P.S. а на роботі сьогодні корпоратив то особо і не посмакуєш їжею). Передні на диво — тишина,

в попередні рази вони були в зоні дискомфорту. Щось підозріла ця пружинка для стягування, переживаю щоб не було зараз так що за місяць не просунеться зуб, і не закриватиметься щілинка…

Вогняний гонщик Николас Кейдж (Nicolas Cage)


Сама назва запису говорить про те що один з мої улюблених фільм з участю Николаса Кейджа це «Примарний вершник „(Призрачный гонщик)! Про те що він носив брекети було новиною, мало і хто замітив напевно його з стальною челюстю :-) Але це було, брекет- система була тільи на нижній челюсті, там виявився недолік маленький для актора. Якщо взяти деяку кількість людей, багато хто захоче вирівнювати тільки нижній ряд, всі завжди звертаються до ортодонта через верхню челюсть! Повага йому що не побоявся, і наважився, він не так і давно носив їх, приблизно 2012- 2013 р.

 

Цікаві факти про брекети.

Цікавинки про брекети для брекетоносців)

1. О 1072 році в монастирі Ле Дентіль (на півночі Британії) Монах Акіст ле Фурже для очищення від духа використовував тоненькі металеві смужки, похожі на терновий вінець. З цього періоду в історії перші згадки що мають відношення до брекет — системи

2. Під час війни британські солдати носили
«броню на зубах» Це теж можна вважати своєрідним аналогом теперішніх брекетів. Жерстяна перегородка на зубах посилювала опірність захисту зубів у солдат від зовнішнього середовища. А ось повірити в те що при певній вправності вони могли ловити кулі зубами – рішати Вам!)

3. В Китаї жінки імператорського прізвища які здобули великого успіху на суспільно – політичному ґрунті мали привілеї: носіння срібних пластинок прикрашених перлами. Назву вони отримали «Дзя Мі». Буквальний переклад назви «Місячна корона на перлинних горбах»

4. Мерлін Менсон епатажний виконавець, і тому нічого дивного немає що виконавець пропонував обкладинку для альбому у вигляді структурованої схеми установки брекет –системи. Але з часом він відмовився від своєї затії, на його думку суспільство ще не готове до такого явища як «брекети»

5. І один факт ближчий до нашого теперішнього часу, в лабораторіях Оксфордського університету ідуть роботи по створенню магнітних брекетів. Їхнє створення дуже б спростило випрямляння прикусу і зубного ряду, два мініатюрні генератори які постійно взаємодіють з залізом що міститься в зубах, і що призведе до хорошого результату )

Тепер ми ще краще зрозуміємо яка велика історія у брекетів!!! blush