Смотритель: linelect

Принц Гаррі (Prince Harry)


Принц Генріх Уельський, якого частіше називають більш няШно - принц Гаррі (Prince Harry) носив брекети. Онук королеви Великобританії Єлизавети II вперше з'явився на публіці в брекетах в грудні 1999 року. Тоді йому було п'ятнадцять років. Керамічна брекет — система нічим не спортила життя молодому принцу, за те у свої 30 років він може порадувати не одну дівчину чудовою посмішкою!!!

Лурдес Марія Чикконе Леон (Lourdes Maria Ciccone Leon)


Донька американської поп-зірки Мадони — Лурдес, у 12 літньому віці носила брекети. Говорять що Мадона виховувала своїх дітей в жорсткій дисципліні: заборона різноманітним журналам дома, переглядам шоу, і заборона на будь що з солодощів щоб не заполучити в кінцевому результаті карієс, але і це як ми бачимо не спасло від проблем із  зубами Лурдес. Брекети вона щасливо відносила, не боячись їх показувати, а тепер  щиро може радувати усіх своєю зовнішньою красою і красивою усмішкою  :-)

Принцеса і брекети !


Дівчина яка у списку десяти найбажаніших наречених світу теж хотіла бути досконалою  :-)
Внучка британської королеви Єлизавети II — принцеса Євгенія (Princess Eugenie) у 2006 році вона наділа брекети, а через два роки вже мала чудові зуби. У червні 2009-го вона з'явилася на престижних Королівських скачках (Royal Ascot race) в британському Аскоті без брекетів. Всі погляди були прикуті до її чарівного капелюшку, а не брекетів, як раніше. Здається людина великої популярності, пристальних поглядів щоденно — не побоялась встановлення брекетів та ще й з великою ширістю посміхалась на камери. Брекети це не вирок — це ще один крок до вдосконалення!

Дельта Гудрем (Delta Goodrem) немає межі вдосконалення!


Австралійська співачка і актриса Дельта Гудрем (Delta Goodrem) у 2004 році прийшла на вручення премій Grammy в брекетах. Зірка по-голлівудськи посміхалася незважаючи на те, що роком раніше їй був поставлений страшний діагноз — хвороба Ходжкіна або рак лімфи…

Пройшовши успішний курс терапії, вона значну частину свого часу стала віддавати благодійної діяльності, зокрема, взяла активну участь у створенні спеціального благодійного сайту, покликаного допомагати підліткам, страждаючим раковими захворюваннями.

Delta Goodrem — Lost Without You — варто послухати щоб оцінити чудовий голос  smile

Андежеліна Джоли (Angelina Jolie Voight) - секс символ для мільйони чоловіків!


Анджеліна Джолі  яка по багатьом рейтингам є найсексуальнішою і найбажнішою жінкою в світі! Зірка  яка багато років поспіль визнана найбільш оплачуваною акторкою голівуду! Привабливість жінки визначається багатьма факторами — і Анджеліна  Джолі правильно зробила коли в малому віці носила брекет — систему.  Посмішка у неї чарівна :-)

Вогняний гонщик Николас Кейдж (Nicolas Cage)


Сама назва запису говорить про те що один з мої улюблених фільм з участю Николаса Кейджа це «Примарний вершник „(Призрачный гонщик)! Про те що він носив брекети було новиною, мало і хто замітив напевно його з стальною челюстю :-) Але це було, брекет- система була тільи на нижній челюсті, там виявився недолік маленький для актора. Якщо взяти деяку кількість людей, багато хто захоче вирівнювати тільки нижній ряд, всі завжди звертаються до ортодонта через верхню челюсть! Повага йому що не побоявся, і наважився, він не так і давно носив їх, приблизно 2012- 2013 р.

 

Секс символ Том Круз (Тom Cruise) в брекетах :-)


Добре відомий усім Том Круз, всі ми його памятаєм взяти хоть його одину з популярних стрічок «Місія нейздісненна». В біографіях про нього пишуть що у нього були в дитиснтві криві зуби, проглядаючи з ним фільми це важко замітити. Том Круз почав носити брекети в 39 років (на даний момент йому 52), він з дітьми звернувся до лікаря- ортодонта, і сам же провірившись рішив теж поносити. Носив він не довго, тільки рік, як пишуть нова роль завадила доносити брекет систему)
Не побоюючись таким змін в зовнішності, він знявся для обложки і журнала «Entertainment Weekly» на презентації фільму «Особлива думка»!
P.S. Шукаючи інформацію про нього, прочитала що о 2013р він зареєструвався у ВК :-) vk.com/tomcruise

 

Юна чаклунка Емма Уотсон :-) (Emma Watson)


Коли зустріла на сайтах цю милу чудо посмішку, а вона у неї погодьтесь красива, читала багато...) З усього прочитано що я можу сказати, по поводу її виправлення зубного ряду брекет системою. я не спеціаліст, а так наглядач! Посмішка малої Емми була ключем до фільму, нам завжди подабають герої які не кидаються очі дикою красою, а вона там була простим підтлітком) Усі її сприймали як юну чаклунку з фільму, і особо ніхто не пропонував нові ролі. І тільки після закінчення зйомок останньої портеріади Емма звернулась до спеціалістів, і через деякий час ми побачили красиву дівчину! Як ми міняємось після змін у нашому тілі, дивлячись на фото, бачиш впевненість, красу, щирість посмішки!!!

Гвен Стефані (Gwen Stefani) і її чудо брекети!


Брекет — системи стали не відємною частиною моди. Носити їх становиться останнім часом не тільки і благополучно для виправлення зубного ряду але і престижно для тієї ж особи. Їх ніхто не приховує, а наоборот гордиться! Серед зірок вони набувають досить великої популярності. Здається вони як ніхто мали б приховувати свої недоліки і змінювати їх таємно, але вони в свою чергу ці маленькі зміни не прииховують, а при щирій посмішці проявляють їх. Дехто придавався до ортодонтії ще досить в юному віці, але є і ті хто захотів змін в досить дорослому віці!
Всім відомі фотомоделі як Карен Малдер, Міла Йовович, Енджі Гармон, Нікі Тейлор їхні чудові посмішки потребували допомоги ортодонта, за що вони не боячись прикрасили багато журналів, подіумів своїми посмішками.
Для мене двино було коли я дізналась про Гвен Стефані (Gwen Stefani). Бачучи її на фото, я по хорошому набиралась завісті, чудова посмішка, ярко червона помада. Багато хто пише що брекети тільки були для того щоб привернути увагу, але у мене закрадається думка що основним для неї було це виправлення прикусу! Чи так чи не так, це наврядчи ми дізнаємось. Просто погодимось що у неї чудова посмішка!!!