Гвен Стефані (Gwen Stefani) і її чудо брекети!


Брекет — системи стали не відємною частиною моди. Носити їх становиться останнім часом не тільки і благополучно для виправлення зубного ряду але і престижно для тієї ж особи. Їх ніхто не приховує, а наоборот гордиться! Серед зірок вони набувають досить великої популярності. Здається вони як ніхто мали б приховувати свої недоліки і змінювати їх таємно, але вони в свою чергу ці маленькі зміни не прииховують, а при щирій посмішці проявляють їх. Дехто придавався до ортодонтії ще досить в юному віці, але є і ті хто захотів змін в досить дорослому віці!
Всім відомі фотомоделі як Карен Малдер, Міла Йовович, Енджі Гармон, Нікі Тейлор їхні чудові посмішки потребували допомоги ортодонта, за що вони не боячись прикрасили багато журналів, подіумів своїми посмішками.
Для мене двино було коли я дізналась про Гвен Стефані (Gwen Stefani). Бачучи її на фото, я по хорошому набиралась завісті, чудова посмішка, ярко червона помада. Багато хто пише що брекети тільки були для того щоб привернути увагу, але у мене закрадається думка що основним для неї було це виправлення прикусу! Чи так чи не так, це наврядчи ми дізнаємось. Просто погодимось що у неї чудова посмішка!!!
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.