Люмініри - вініри нового покоління

Отже, на допомогу в прагненні до голлівудської усмішку приходять люмініри. Ті ж порцелянові вініри, але не потребують сточування емалі.

Люмініри — найсучасніший вид накладок на зуби. Вони також виготовляються з порцеляни, проте мають товщину в середньому всього 0,2 мм, тому їх застосування можливе без обточування зуба.
Люмініри лише злегка збільшують зуб в обсязі, при цьому тоненькою «пелюсткою» можливо приховати всі ті ж проблеми, що і класичними вінірами: зміна кольору емалі, тріщинки, сколи, не однакова форма зубів. Навіть якщо один зуб знаходиться глибше сусіднього, використовуючи вініри різної товщини можна створити повну зорову ілюзію однаково рівних зубів. Кожен вінір виготовляється в зуботехнічній лабораторії індивідуально.
Такі вініри зазвичай служать не менше ніж інші ортопедичні, при цьому, якщо ви захочете зняти накладку, це не потребуватиме додаткового лікування зуба. «Клей» або медичною мовою «бонд», завдяки якому вінір кріпиться до зуба, містить велику кількість фтору, тому, як стверджують фахівці, навіть корисний для емалі.

Уточнення про люмініри: «Ніхто з провідних стоматологів світу їх НЕ робить. Люмініри — це запатентована американська технологія (виготовлення виключно в Каліфорнії), яка базується на старій технології Empress1! Багато хто з лікарів говорить що  »Люмініри" просто красива розрекламована назва, і те, що пишуть що зуби взагалі не потрібно обробляти і отримати супер красу це  смішно!  У прайсі кожної стоматологічної клініки можна знайти пункт «керамічний вінір», але повірте скрізь це різні поняття, як за методикою виготовлення і фіксації, а також по втручанні у ваші зуби! І чим мінімальне втручання тим складніше і дорожче! Для хорошого виконання роботи потрібно враховувати масу чинників, що займає багато часу! Без фотографії та аналізу це неможливо! І якщо правило виготовлені і зафіксовані вініри  їх не потрібно міняти через 10 років, як це скрізь пишуть в інтернеті! Теоретично вони можуть прослужити все життя! " (цитування провідного спеціаліста в цій області)

  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.