• ,

Останній штрих - капи .

Капи мені заказували не зразу. Що таке капи можна прочитати тут Як зберегти посмішку після зняття брекет- системи. Капи; Рекомендації після зняття брекет-системи.
Але це просто текст, що вони собою представляють в реальності є статті блогерів. Але так я вела теж свій блог, потрібно завершити історією про капи smile
Для початку мені зробили реконструкцію моїх зубів. Їх естетичний вигляд і до установки брекетів був не дуже а після носіння брекет — системи ще гірше — різноманітні нащерблення. Оновляли і верхню щелепу і нижню. І тільки після того заказали капу. Перше це було те що засмутилась, знову щось носити, не забути головне вдягнути і дальше дискомфорт, не враховуючи ретейнери. Але як показує час, до всього звикаєш. Так і тут. Перший тиждень не комфортно, а дальше і забуваєш що колись була без кап.
Розбиваючи усі міфи- вони не натирають ( це якщо ортодонт усе вірно зробив), з ними можна говорити, пити рідину можна теж. І інколи я легенько могла щось і поїсти. Просто я їх ношу коли дома, на ніч ставити це обов'язкова річ а в день по можливості.
Була у мене ще така історія. За два дні я ні разу не оділа капи, забула. І коли на третій вечір оділа передній зуб відчував тиск кап. Так що не даремно мені сказали носити. Спочатку було страшно що носити їх потрібно рік — два. А після того випадку я думаю немає нічого страшного якщо ще на якийсь час продовжу період носіння.
І мої капи…


І ще доглядати за ними не важко, я коли чищу зуби якщо не забуду проведу зубною щіткою по них і все.
  • 0

  • 0

1971 комментарий

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.