• ,

Різдво чи як я напилась чаю


Привіт!
Завтра Різдво, тому більшості буде не до читання, хоча я з радістю попрацюю в цей день(дивлячись звісно ким ти працюєш). Згадала про свою пригоду саме в цей день, вирішила поділитись.

Прийшли морози, прийшов сніг, а за цими подіями і потреба в гарячих напоях. Я обожнюю міцний чорний чай зі шматочком лимона, без цукру і солодощів. Саме чай став причиною мого болю.
Справа в тому, що через те, що я також полюбляю поморозити свої зуби морозивом, а потім запити чаєм викликало мою задачу — лопнули декілька резинок на брекетах і моя дуга почала ходити ходором царапаючи мене весь час. До ортодонта я потрапила майже через тиждень, але все ж таки знайшла вирішення цієї задачі для себе — віск. Головне, треба було його знімати до їжі та одягати після їжі (почистити зуби не забудь).

Найсмішніше в цій історії те, що я була у ортодонта за тиждень до Різдва та Нового року, тому мій візит його дуже здивував, а ще більше здивувало те, що я так безпощадно тероризую брекети свої і не боюсь їх зламати. Вічно в мене злітали резинки, лопались чи дуга зкручувалась. Далі напишу про те, що ще я виробляла з брекетами. Але я мушу попередити, краще так не треба робити, хоча роби як хочеш, твої ж брекети.
Щасти!
  • +3

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.