• ,

Новий імідж завдяки брекетам. Резиночки

Привіт!
Хочу розказати про нову моду, яка пов'язана з брекетами. Не знаю як ти, а я завжди просила лікаря одягати мені прозорі резиночки на брекети, тому що соромилась дуже сильно бодай якось ще виділятись. Мене обзивали усілякими образливими словами і я відчувала себе через це дуже погано. Я перестала, навіть, посміхатись, а коли ненароком посміхалась, то або відверталась, або прикривала зуби рукой.
Зараз розумію, що я так багато втратила через те, що піддалась на всі ці дурощі інших людей. В моєму оточенні не тільки я носила брекети, але я розумію, що я сама себе загнала в негативний стан, через те, що соромилась брекетів. Повірте, що це така чудова нагода побачити, хто як до тебе відноситься насправді, і чи дійсно твої друзі, справжні друзі.
Я особисто жалкую про те, що не погоджувалась на різнокольорові резиночки, хоча дуже сильно хотілось собі саме такі. Прикро, що я пішла на поводу у інших людей та піддалась їхній реакції. Насправді брекети — це ще один витвір мистецтва, якщо подивитись на все це під правильним кутом. Поява брекетів — це змога проявити себе, показатись в іншому світлі та перевірити себе, наскільки ж ти любиш самого себе.
На кінець хочу написати, що поява брекетів в моєму житті зірвала стільки масок з близьких мені людей. Ця ситуація дала мені змогу зрозуміти, що я залежна від думки інших людей, а власну думку не ціную, отже не ціную і не люблю себе. Зрештою, я дуже рада, що я пройшла через це, тому сподіваюсь, що ти не зробиш моїх помилок.
Бажаю тобі сил, не зачиняйся від цього світу, а всі ті, хто від тебе відвернеться, хай йдуть. Не бійся посміхатись, вони всі кажуть образливі слова, бо заздрять, що в тебе знайшлись сили, щоб пройти цей шлях, заздрять, що ти вирішив вирівняти свої зубки і заздрять тому, що ти так сильно любиш себе, раз так піклуєшся про власні зубки.
Щасти тобі!


  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.