• ,

Їжа. Поради. Що повинно бути в твоїй сумці

Привіт!
Сьогодні розповім про те, як же все ж таки їсти з брекетами. Думаєш, що це просто? Помиляєшся. Якщо не хочеш викладати гроші на додатковий ремонт брекетів, то прочитай декілька рекомендацій від мене.
1) Ріж їжу на малесенькі шматочки (я ще досі ріжу їжу маленькими шматочками, це дивиться досить таки красиво та відчуваєш себе в якомусь ресторані, що мене посміхає)
2) Не жуй їжу тільки на один бік (це пов'язано з тим, що натиск на один бік буде більшим, аніж на інший і це може викликати певну поломку в брекеті, кривизну дуги)
3) Після того як поїси, випий води чи ще якогось напою
Ти вже знаєш, що в брекетах застряють маленькі шматочки їжі, це дивиться не дуже гарно і їх потрібно вичищати, а якщо ти не вдома їси, то посміхатись після їжі не захочеться, буде соромно. Що ж робити в такому випадку?
1) Я ношу завжди з собою дорожну складку щіточку
2) Складну щіточку-йоршик
3) Маленький тюбик зубної пасти
Ці три речі дуже допоможуть тобі почуватись впевненіше, якщо ти зібрався на прогулянку кудись.
Сподіваюсь, що поради були корисні і ти ними будеш користуватись.
Щасти.
  • 0

  • 0

3 комментария

Nata
  • Nata
  • 0
Я наприклад не ношу з собою ні щітку, ні йоржик ні зубну пасту. Стараюсь максимум полоскати після їжі, якщо не вдома, різноманітними напитками) в парку цей набір мало допоможе)
Liza94
А мені допомагав і не один раз, навіть в парку) Мінералочка і все) А напоями полоскати, для мене це якесь збочення) Я занадто люблю свої зубки, щоб ось таке витворяти)Але кожному своє
Vetochka
А я спочаку чистила кожного разу, а потім зрозуміла, що незручно і тепер просто полощу, а чищу коли вдома. тільки іноді беру з собою йорш))теж ріжу на маленькі шматочки, прикольно так їсти blush
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.