• ,

Початок моєї пригоди

Усім привіт!
Я Ліза, зараз мені 21 рік і нещодавно я носила брекети. Для тих, хто стає на цей шлях буде цікаво дізнатись, що їх чекає попереду. Любий читачу, я сподіваюсь, що зможу тебе заспокоїти і зробити твій шлях більш комфортним та позитивним. Дійсно, чим більше ти носиш брекети, тим швидше перед тобою відчиняються двері, про які ти навіть не знав. Хочу поділитись з Вами всією своєю пригодою.
Я не знаю, чому ти зараз носиш чи готуєшся до того, щоб почати носити брекети, але моя історія починається ще задовго до брекетів. З самого дитинства в мене були міцні зуби, я пізно втратила останній молочний зубик… І це початок моєї історії, яка приведе мене до того, що я змушена була носити брекети.
Через те, що я аллергик, я важко переносила видалення зубів. Не раджу затримуватись з цим, тому що наслідки можуть бути ще гірші, аніж в мене. Коли мені вирвали останній молочний зубик, то виявилось, що новий вже давно почав рости і ніхто не здогадувався про те, що він росте вперед і зрештою в школі я була вампіром. Знаєте як ростуть зуби у вампірів? Так от в мене було ікло, яке дуже було помітним і я дуже почала комплексувати через це все. Зрештою з 12 років я почала носити пластинку і проносила її 3 роки. Здавалось би, що це допомогло, але в 18 років лікар сказав мені, що потрібно ставити брекети, тому що в мене знову з'явилось ікло.
Коли я це почула, я не знала, що таке брекети і як вони виглядають. На щастя по телевізору почали показувати «Не родись красивой» і чесно кажучи, якби не цей серіал, я б можливо впала в депресію через те, що коли я побачила, що воно таке брекети я відразу почала називати себе — уродиною. Зрештою, я ще з місяць не ходила до стоматолога, а все через те, що в мене був хлопець і я дуже переживала, що коли в мене з'являться брекети, то я втрачу його. Любі, не ведіться на власні думки, які шепочуть такі гидотні речі, тому що це не є кохання, якщо людина з тобою лише через твою зовнішність.

Читайте мене далі та дізнавайтесь, що ж мене очікувало далі.
  • 0

  • 0

2 комментария

Nata
  • Nata
  • 0
Українська Санта — Барбара smiley Ждемс stuck_out_tongue_winking_eye
Liza94
Не те слово))) Сподіваюсь, що буде цікаво читати)))
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.