• ,

Пройшов тиждень

Пройшла неділька від походу на консультацію. Я в шоковому стані, мало розказала про консультацію) У мене змінився лікар  :-(  Чи це добре чи погано покаже час! Лікування попереднього лікаря вона одобрила, тільки єдина проблема виникла-зуб мудрості. На її думку його потрібно було вирвати ще до встановлення брекетів(він у мене проріс на половину). 

І так, про сьогоднішнє  :-) Стан ясен покращився, загоїлись. На днях зайду до стоматолога, за новими коронками. У мене тяги на даний момент  тільки на передніх зубах, колець немає тому фіксувати не було до чого. Без пластинки уже привикла! І признаюсь чесно, можу сказати що результат замітно, прикус не глибокий. Він був не глибокий під час носіння пластинки, але коли її зняли він так і зафіксувався. Лікар попередив що після зняття брекетів на ніч буду ставити пластинку, щоб прикус не змінився.

Дні проходять як на диво спокійно  *blum*

P.S. Без пластинки я знову вчилась по новому говорити )
  • 0

  • 0

3 комментария

ano4ka
вітаннячка! *good* а чому лікар змінився?
Nata
  • Nata
  • 0
Втікла з Києва)) По- правді не знаю, пояснили що переїхала в друге місто. Я сама постійно думала змінити лікаря, але не наважувалась- боюсь змін, тепер все само собою якось вирішилось!
linelect
[…] «Без пластинки але з новими проблемами….» і «Пройшов тиждень». Уже більше двох тижнів пройшло, і сьогодні уже похід […]
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.