• ,

Брекети і фото

На днях потрапила я у театр. Там якраз прем'єра «Труфальдіно із Бергамо» була. Задоволення отримала величезне))) Та не про постанову річ.

Вирішили з подружкою кілька фото зробити. Так і так крутилася, щира посмішка, буду чесною, виходила не дуже. Просто зуби з брекетами – здається, норм, але коли повністю лице і посмішка з брекетами – не дуже. Отож, фото з театру тільки здалеку. Із закритим ротом.

До чого все це веду? Я взагалі не дуже люблю фоткатись (дивно для дівчини, правда?), та і посмішку мою на фото зафіксувати мало кому вдавалось. Але не так давно потрапила на весілля до подруги (ще до встановлення брекетів), і там вперше мене зловив професійний фотограф. Результат вийшов непоганий: світло-тінь, яскравість і все таке… АЛЕ. Там дуже добре видно мої криві зубки.

Сподіваюсь, після зняття брекетів все зміниться  :-D
  • 0

  • 0

4 комментария

Nata
  • Nata
  • 0
У мене з фото аналогічна проблема, якщо навіть і посміхюсь з брекетами то дуже дивна посмішка виходить :-D Якщо стараюсь приховати брекети то лице як відморежене *crazy*
ano4ka
певно, треба менше думати про них)) та як зе зробити??? *unknw*
Nata
Менше думати точно не получиться, своїм натиранням постійно нагадують( Просто походу у нам буде два роки без красивих фото.... Потім відіграємось :-D
ano4ka
тільки на це і сподіваюсь :-D
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.