• ,

Не правильний вибір - лікар-ортодонт...

n51572a8986be1

Вибір спеціаліста є одним з основних етапів при встановленні брекет-систем. На це потірбно було звернути мені особливу увагу, але нажаль цього я не зробила і тому постійно себе картаю питанням «Чи правильно проходить лікування?» «Чому щілини так довго закриваються»? «Чи потрібна мені була ця пластинка»… З першого дня як ти починаєш носити брекети, ти моніториш сайти, ютуб, «вконтакте». Ти перечитуєш дуже багато інформації, аналізуєш її. Я чітко розумію що  увсіх по різному, різний вік, різні проблеми…

У мого лікаря-ортодонта кожної консультації щось було «нове». Ніколи не було точної відповіді на мої запитання. Сказати що вона не спеціаліст своєї справи — не можу, на роботу її взяли ж, людей лікує.

Перед встановлення брекетів я ще проходила консультацію у НМУ імені О.О. БОГОМОЛЬЦЯ.  Лікар з університетут і лікар-ортодонт(у якого я проходжу лікування) дійшли до одного висновку, тільки про пластинку і не правильний  прикус я уже почула через пів року після того як встановили брекет-систему.

Нікого я з такою пластинкою не зустрічала, багато читала і чула, що якщо і виправляють прикус то тільки після того як зуби порівняють. На днях читала що пластинки похожого плану ставлять якщо лікар переживає щоб задні зуби не пішли в перед…

Брекетам уже 1 рік і 3 місяці, пластинка 6 місяців, з моменту виривання 4-их зубів пройшло 10 місяців ( зійшлись чуть більше ніж на половину)....  Як мені хочеться вірити що курс лікування вірний і я пізніше не пожалію.
  • 0

  • 0

3 комментария

linelect
Потрібно заводити каталог клінік і ортодонтів, з відгуками про них!
Nata
Доречно буде!
ano4ka
усі вони лікарі такі: довіри їм жодної!))) *no*
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.