Будьте щасливими!


Добрий вечір. Так, як я сама агітувала не забувати писати сюди, поділюсь з вами моїми думками щодо брекетів. Раніше я також стверджувала, що звертаю увагу на брекет-систему в інших людей, іноді в нас з’являються спільні теми для розмови. А тепер я помітила, що власні й чужі зуби мене майже не хвилюють. Ні, звісно, я здійснюю процедури, гігієну і так далі, але просто не шукаю собі додаткових проблем, не нервую, мене не хвилюють думки інших людей щодо мого вигляду.
А раніше, я думаю, в мене були комплекси, хоча я старалась їх приховати. Насправді ж треба було відразу позбутися всіляких негативних думок щодо мого зовнішнього вигляду. А чому саме я взагалі розслабилась? Можливо, справа в часі, адже три місяці – середній термін, за який людина звикає до будь-чого.
А ось як я помітила свою свободу? Нещодавно я зустріла знайомого, який теж є брекетоносцем. І дивно, я не відчула жодних думок а-ля «Ми маємо так багато спільного, він мене розуміє, нам однаково незручно з брекетами, отже, ми майже брати-сестри», як раніше бувало. Ми знайшли тему для розмови більш цікаву, ніж брекети (бо, ви знаєте, іноді не дуже приємно ділитися тонкощами). А, коли ми попрощалися, я й зрозуміла, що в нього теж брекети, і це ніяк не впливає на моє ставлення до нього. Більше того, це не впливає й на його поведінку також. Хіба що, як я вже помічала, брекетоносці рідше посміхаються, ніби їх щось стримує.
Тож, люди, будьте щасливими й задоволеними життям, бо зовнішність людини не так важлива, як Ви і Ваша особистість! Частіше посміхайтесь, вам нічого не заважає, вас нічого не стримує! Посмішка провокує покращення настрою, гарні емоції stuck_out_tongue_winking_eye blush relaxed
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.