• ,

Зубна паста Кемфор для використання при ортодонтичних конструкціях!

8a4e27e7bb33815a489948ada90021cd

Усіх цікавить завжди питання «яку зубну пасту використовувати під час носіння брекетів»! Шукала про зубні пасти, які краще використовувати, з фтором без фтору...і так дальше по списку інгридієнтів у зубній пасті!) Знайшла зубну пасту виготовлену для тих хто носить брекет — системи.
Зубна паста Кемфор «Ортодонтія» використовується при носінні брекетів та ортодонтичних конструкцій.
Паста допомагає підтримувати гігієну у важкодоступних для чищення місцях, зокрема, під елементами знімних і незнімних ортодонтичних конструкцій.
Зубна паста ефективно очищує міжзубні проміжки порожнини рота та підвищує ефективність гігієни порожнини рота, в тому числі при носінні брекет-систем та інших ортодонтичних конструкцій.
Паста Кемфор «Ортодонція» захищає від подразнень і загоює м'які тканини порожнини рота(що є немало важливо, особливо для мене) а також ремінералізує зубну емаль, захищаючи зуби від руйнування.
Паста справляє антимікробну дію.Я сама особисто не пробувала, користую на даний момент Paradontax, через проблеми з яснами.
У кого яка зубна паста?)

Чищення зубів ниткою при носінні брекетів: омани

  • 0

  • 0

5 комментариев

linelect
Ортодонт сказала користуватись Лакалут Фтор...от і нею користуюсь
linelect
Мені теж моя ортодонт (від якої я пішла) сказала чистити лакалутом зі фтором, поки я не змінила на нормальну пасту без фтору, в мене не пропали темні п'ятна з зубів. А цю нову я б спробувала, та де її дістати? Я не бачила такої по магазинам...
Nata
Я памятаю що бачила її в магазинах "Космо". Там багато різновидів її є.
linelect
[…] Зубна паста Кемфор для використання при ортодонтичних… […]
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.