• ,

Обмеження і плюси під час носіння брекет системи!)

Під час встановлення брекет-системи нас усіх дуже хвилює. що можна їсти, пити, що категорично забороняється…
Для мене особисто носіння брекет-системи, плюсом було те що завершились різноманітні перкуси — немає у моєму житті тепер шоколадних батончиків з горішками, арахіс і тому подібне, печенюшок які не можливо прокусити, цекерок.... 
І до цього привикаєш, з часом переходиш більше на фрукти — бабани особливо) І на різноманітні кефіри і Активіа. і це скажу Вам, гарно і відображається на зовнішньому вигляді)
Я нічого не вживаю твердого, і не ризикую, не раз читала як багато хто жалується що відклеївся брекет, не знаю цьому причину, але за більш ніж рік часу у мене таких ситуацій не складалось!
Ще є розмови про відмову від червоного вина, чорного чаю. І те і те люблю і вживаю, в помірній кількості звичайно, але ні окрашення брекетів ні інших проблем не було (у мене кераміка).
Творог зайняв особливе місце в житті, чи це міф чи ні, не раз в статтях бачила що для зубів він корисний, а на даному етапі вони у мене у великому стресі)
А в чому у Вас обмеження???)
  • 0

  • 0

1 комментарий

lenka
Обмежень великих немаю...твердої їжі менше їм...старають після чаю не пити холодної води :-) не корисна їжа....сухарики!!! так люблю їх...тепер вже не кусаю ...а розмочую у слині...мняммням) Різні тверді батончики також не їм)))ну а після заміни дуг то сиджу на пюре тільки)
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.