• ,

Гра почалась

Навчання є навчання, але коли той «золотий» період закінчується та починається новий етап твого життя, все стає трішки інакше. Добре, не трішки, все просто змінюється. Ти починаєш задумуватись над повною фінансовою незалежністю, особистим життям як таким, житлом, побутом, отже, шановні, все серйозно!
В зв'язку з останніми подіями, хочеш чи не хочеш, по суті — мусиш думати про все це, та не просто думати, а й робити. Гра почалась, а іграшки закінчились.
Робота. Питання постає ось в чому, я звичайно якось думала, чи може наявність брекетів вплинути на працевлаштування, але не думала, що це питання буде нагальним. Все таки сподівалася, що або до завершення навчання їх знімуть, або моє життя поверне трохи в інше русло.
А все ж стається звісно не так, як планувалося. І ось ми маємо, те що маємо.
Зовнішній вигляд це ж як візитівка, а як ми всі знаємо, людей багато і всі вони різні, а значить, і сприймають по-різному. Мій страх, власне заключається в тому, що саме брекети можуть стати на заваді моєму працевлаштуванню :-(
Раціональною частиною мозку, я розумію, що то є трохи безглуздо, але ж ніхто і не казав, що страх має бути раціональним. Ніхто не затрахований від такого. Хоча за чинним законодавством мені не мають відмовити тільки через зовнішній вигляд. Ось і проявилась раціональність, а я так хвилювалася)
Сумніви. Ось що буде супроводжувати мене аж до самого моменту ікс. Хвилина печалі з цього приводу.
Можливо вона трохи затягнеться)
Далі буде
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.