• ,

Такий собі непевний овоч

«Нехай проблеми та незгоди не роблять Вам в житті погоди!» Миколина погода.
Саме цей вислів спав мені на думку сьогодні, коли я вийшла з Інституту стоматології. Вже сяяло сонечко після дощу, який почався ще зранку. Вже не було приводу для шаленої тревоги в зв'язку зі вступом до універу і я була ніби овоч. Трохи радісний, трохи байдужий. Такий собі непевний овоч.
Йшов 863 день все того ж «відбування» терміну. Сьогодні я мала можливість, до того ж остаточну можливість впевнитися в тому, що мабуть до тисячі таки дотягну)
«До чого тут цитата про погоду?» — запитаєте Ви. А я відповім: погода, прогноз, передбачення — то все в одному котлі вариться. Так і я отримала прогноз чи передбачення. Хто його зна, як це назвати. Тож навангували мені ось яке передбачення: подейкують, що «восени ми маємо завершити. Ну до кінця року, так вже точно»)
Я не хотіла нариватися на грубість чи якось скептично/цинічно реагувати. Звичайно, хотілося нагадати, що приблизно те ж саме я чула рік тому) Проте, чому я змовчала. Адже вперше! Вперше!!! Шок, сенсація, розслідування, без реєстрації та смс! Мені надали раціонально-розважливу відповідь, чому ж це все так довго тягнеться. Так, я здогадувалася, що мій стоматолого перфекціоніст)
З лівого боку прикус нормальний, а з правого ще не зовсім, тож тягнемо, до поки тягнеться) І тут знову спало на думку: «Лупайте ту скалу, лупайте!») Прямо творчий вечір якийсь.
Плюс до цього затягнутого «тягніння» мене порадували ще однією новиною. На нижній щелепі з лівої сторони відсутня п'ятірка, і туди треба втулити адгезивний місточок, а значить, моя арматурка поповниться новим еквіпментом у вигляді пружинки!) Я чекала цього моменту все своє життя =/
Вкотре мене запевнили, що все підрівняють, відполірують, реставрують і взагалі буду я зіркою)
893 — стільки буде днів, коли я маю наступного разу йти на прийом. Зараз сівши і порахувавши, яке буде число коли буде тисяча, я частково вірю у вангування. Це буде дванадцяте грудня) Вже скоро, і так, ще трішечки.
До речі, сьогодні фраза дещо відрізнялася від стандартної: «Вже майже ідеально!»)
Думки сьогодні скептичні та земні. Ніякого філософствування та екзистенційного напрямку. Все серйозно!)
Трішки істерики і все буде добре. Статистика допоможе пережити та «відсидіти» той термін.
Я — в'язень арматурки. І знову згадка, на цей раз вже про фільм «Я — легенда». Я, звісно ж, не легенда, проте уявний образ можна створити який тільки заманеться. Будуємо повітряні замки, годуємо себе ілюзіями, як і нас годують. Адже в світі все циклічно.
І сьогоднішній пост нагадує наслідки дефрагментації моєї оперативки. Прошу вибачення за те) Як муза прийшла, так і писалося)
І як завжди, з вірою в серці, з вогником надії, ми живемо, адже життя продовжується, і не проходить повз)
Далі буде
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.