• ,

Тільки метал - тільки хардкор

Чемність, привітність, ввічливість, гарна посмішка — невід'ємні частинки соціального устрою, правил поведінки в соціумі, або ж вимог щодо якомого комфортного проживання в ньому. Це не прояв хитрості, точніше, не завжди, це скоріше обачність, тут і проявляється ваш левел соціалізації. Ви запитаєте, до чого тут соцалізація і якісь моральні принципи? Все дуже просто. Ви ніколи не знаєте, яким буде завтрашній день. Тобто, так, звичайно Ви можете звернутись до одного із тисяч спеціалістів, типу ворожок з магічною кулею, хіромантів, езотериків, експертів з ворожіння на кавовій гущі чи будь-кого ще з тієї ж когорти. Хто, хто, а вони напевно повідомлять Вам декілька цікавинок з Вашого життя, та зараз не про це. Я не говорю про те, що не вірю в щось потойбічне чи надприроднє, проте, слід визнати, що більшість таких експертів є просто аферистами.
Так от, до чого я вела, ви ніколи не знаєте, чи наступить завтра, або яким буде той день, чи має він сенс, з ким Вам доведеться спілкуватись. Адже може бути так, що для двадцятип'ятирічного юнака завтра не принесе нічого нового, він нічого не планує, не має мрії, мети, надії. Суцільна безвихідь.
В той час як жіночка десь так під шістдесят, теплим літнім вечором сидить десь на підвіконні та мріє про нього, свого нового чоловіка/кота/песика/сусіда (перелік може бути ну дуууууже довгим) Жарти жартами, проте таку жіночку я і зустріла одного разу під дверима кабінету свого стоматолога. Нічого тут дивного і немає, сидить людина, чекає своєї черги, аж як вона починає говорити до мене, розпитувати, що до чого, і звичайно ж хвастатись своїм результатом, немов маленька дитина) Мене це навіть забавляти почало, аж доки я не побачила брекети на її зубах (тільки метал — тільки хардкор)!
І знову повертаючись до питання стереотипного мислення, так, ми всі навіювані. Всі, без винятку, більшою чи меншою мірою, але так і є.
Я ж наївна, вже не раз про це писала, не думала, що літні люди можуть носити брекети. На скільки можуть дозволити мені думати мої мізерні знання із стоматології, так це те, що в такому віці проблеми вже зазвичай дещо інші. Чесно кажучи, поки що, то був перший і останній випадок, який я мала честь споглядати на власні очі.
Я не була шокованою, я була просто здивованою, приємно здивованою, що жінку в такому віці хвилює її зовнішній вигляд! Вона сама як та маленька дівчинка очікує свого результату, радіє кожній зміні на шляху до нього, так само рахує дні, так само хвилюється.
Тобто, на власні очі ми можемо побачити таку світлу та милу картину) Це мотивую, бадьорить і надихає!)
Така жінка, сама того не підозрюючи, може стати прекрасною музою для багатьох! Я переконана, що вона любить себе, знаходить час для себе, та бере від життя те, що може. Вік тому не перешкода. Хоча в такому то віці, це може буде якраз адреналіново)
Мораль тієї байки — головне, то є бажання!
Якщо захочеш, зробиш, а якщо ні, то завжди знайдеш якусь відмовку (не можу, страшно, немає коштів етсетерал). Це в продовження попереднього посту про мотивацію. Ще одне підтвердження того, що вона довколо нас. Треба просто розплющити очі)
Далі буде
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.