• ,

Морозна свіжість

Людина, не залежно від свого віку, істота яка є дуже чутливою, легко піддається будь-якому впливу. На собі може відчути будь-хто із нас такий вплив, будь він прямим фізичним або ж медійним, по суті, то не важливо, адже факт залишається фактом.
На тему цього посту мене надихнула реклама, саме прояв того впливу, про який так багато йдеться в цих декількох реченнях. Та не звичайна реклама, а та, яка справила незабутнє враження!) Stimorol — морозна свіжість!)
Знову ж таки, дуже часто наші бажання осліпляють нас, затьмарюють розум та пригнічують здоровий глузд. А все це до того, що коли я ставила металеві брекети, то ніколи б в житті не подумала б, що зимою це мені «аукнеться») Ну металеві та й металеві, ну ок, не так естетично виглядають, як керамічні і бла бла бла, тобто пісня вже знана та набридлива. Але… я ж зовсім не подумала як це зимою з металевими брекетами, особливо якщо мороз таки добрячий, більше двадцяти градусів, не якісь там іспанські м'які зими, а наші, старі/добрі/давні і так, вони дійсно холодні.
Особливо добре це можна відчути, коли йдеш проти вітру, який дме тобі в обличчя і ніби цим самим закриває тобі рота, якщо ж, звичайно, ти не камікадзе і не відкриваєш його навмисно)
Розумію, що то не у всіх так, ніщо не може бути абсолютним, але в мене саме так і трапляється кожної зими. Зуби холодні, брекети холодні, а найхолодніше губам, які мають все це зігріти :-D
Не можна сказати, що це погано чи добре. Як на мене, то це навіть кумедно, своєрідний життєвий урок. Це приводить до думки, що таки дійсно, все у світі має сенс, мету існування, навіть якщо це нежива істота, а предмет, якась річ, процес чи просто абстракція. Наприклад: іноді краще промовчати, ніж сказати щось, а потім самому ж від цього і страждати. Проте, люди слабкі, вони легко спокушаються, навіть банальною зацікавленістю: «А що буде, якщо на добрячому морозі відкрити рота і просто постояти так хвилини зо три, як мінімум».
Як завжди думку мою хилить кудись в сторону, проте, навіть написавши таку, здавалось би, на перший погляд, повну ахінею, можна знайти раціональне зерно *hi*
Порада для потенційних брекетоносців, якщо ви маєте чутливі зуби, чи просто ви дуже чутливі до будь-яких проявів холоду, краще обирати інший варіант брекет-системи, ніж металева. Проте, якщо ви згодні терпіти, відчути всі радощі користування металевою системою та просто розвинути власну силу волі (або якщо ви трішки мазохіст :-)) — вона створена для вас!) Знову як в рекламі: «З думкою про Вас!)»
Далі буде
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.