Чистка зубів і брекети

Хочу розказати про свій догляд за зубами. Колись, до того як я познайомився з брекетами, мені вистачало і двох хвилин на чистку зубів. А тепер для цього процесу потрібно в два, а то і три рази, більше часу. Крім затраченого часу вдвоє, тепер у мене замість однієї зубної щітки, їх уже дві, і кожна має свої властивості. Одна щітка жосткіша від іншої. Спочатку працюю тією що «твердіша», а після неї в рух йде друга. Також стараюсь споліскувати спеціальним «бальзамом для чутливих зубів». Звичайно, інколи буває період, коли чистити зуби немає бажання, тоді використовую просто нитку.

Вночі брекети давали про себе знати і нагадували про їх присутність усю немалу ніч. Натискаючи на ясна було не легко заснути, і при цьому почувати себе комфортно. На ранок біль пропала і все повернулося до солодкого сну.

Сьогодні з самого ранку після пробудження пішов робити гігієнічні процедури. Після усього процесу розумію що треба поміняти жостку щітку на нову. Тож потрібно буде йти за покупками. Настрій до походу «в народ» не дуже, але все ж це потрібно зробити.

Брекети сьогодні дають знати про себе більш ніж в інші дні. Якась некомфортність пронизує мене *boredom*

Але всеодно відчутно радість від них. Бо вони принесуть нового вигляду моїм зубам :-D

Був у мене знайомий котрий не хотів тратити так багато часу на чищення зубів з брекетами як я. Так ось у нього були тоді проблеми з карієсом. Через це йому прийшлося знімати брекети раніше і проходити додатковий курс лікування. Після лікування все прийшлось починати з чистого листа. Саме через те що він жалів час йому все обійшлося дуже дорого.

Сьогодні відвідував свого стоматолога, і той нагадав про час, який потрібно затрачувати на гігієнічні процедури. Ось наприклад, зранку і в обід часу витрачається менше, а от до сну часу затратити потрібно набагато більше. Так я і роблю :-D

Також сьогодні придбав нову зубну пасту, котра буде займатися білизною моїх зубів.  *good*
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.