• ,

Нелегка підготовка до встановлення брекетів част 2

Ох і довго я оговтувалася опісля таких візитів, але радувало те, що загоєння йшло швидко, я навіть цього не очікувала. Думала, що знадобиться набагато більше часу. Але добре, коли все добре закінчується, рани загоюються, пережитий стрес швидко забувається. І можливо, когось ці рядки змусять піти назустріч своїм страхам. Нічого не повинно завадити вам на вашому шляху, якщо ви остаточно вирішили мати привабливу посмішку. Я взагалі спершу думала, що тільки мені потрібно видалення, але прочитавши у інеті побільше актуальної інфи усвідомила, що таких випадків багато. Кожний випадок свого роду унікальний, у всіх різні проблеми.
Мій ортодонт похвалила мене, що я мужньо все перенесла, сказала мені перепочити деякий час, щоб рани остаточно загоїлися, а вже потім можна буде приступати до зліпків та замовлення брекетів. Як і у всіх, після видалення зубів, в перші дні мені зовсім не хотілось їсти, та воно і не дуже рекомендувалося. Потім вже, коли справи пішли на поправку, я видихнула з полегшенням, бо вернулась до нормального життя. Але після цього починався інший період, інше випробування. До речі я взагалі рахую, що потрібність у брекетах, та наявність погіршеного прикусу, кривих зубів, це не що інше, як випробування. Але всі випробування даються нам для того, щоб їх пройти. Тому в жодному разі не потрібно падати духом чи опускати руки, тільки діяти, та йти вперед.
Так ось, що я хотіла сказати, оскільки я навчаюся в коледжі, то увесь час перебуваю серед однолітків, і спочатку дуже соромилася, що я без такої кількості зубів. Мені не хотілося ні спілкування, ні відповідати на лекціях, хотілося лише одного – сховатися, щоб мене не бачили. Отже фізично рани загоювалися швидко, а ось психологічний дискомфорт очікував мене щоразу, коли потрібно було занурюватися у процес навчання. Ось такі перепади настрою я мала. З одної сторони, оптимізм мене не залишав ні на хвилину, а з другого боку була замкнутість і невпевненість, що посилювалася.
  • 0

  • 0

3 комментария

Nata
а як довго ти чекала загоєння? у мене печальний ортодонт був, спочатку брекети пів року відходила а потім виривали...
Irynka
майже місяць)ого жесть(((можна тільки поспівчувати
Nata
Це у мене походу або нк везіння, або поганий ортодонт...
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.