• ,

Картопляний суп-пюре з копченими ковбасками

kartoplyanyj-sup-pure-kovbaskamy

Знайшла дуже цікавий рецепт суп — пюре! Сьогодні готую :-) (а може і завтра як час дозволить) Ділюсь з Вами бо виглядає смачно, звучить смачно...і маю надію получиться як в "Salateira" ( хтось можливо і зрозуміє про що я)  *wink* 

Інгредієнти:
  • картопля — 500 г
  • ріпчаста цибуля — 150 г
  • зелена цибуля
  • морква — 100 г
  • вершки (в мене 10%) — 100 г
  • вершкове масло — 50 г
  • часник — 2 зубчики
  • м’ясний / овочевий бульйон або вода — 700-800 мл.
  • сіль, білий мелений перець
  • копчені ковбаски — 3 шт.
Приготування картопляного супу-пюре з копченими ковбасками.

Цибулю та моркву очистити від шкірки і порізати невеликими кубиками, часник розчавити ножем і також очистити від шкірки.

Картоплю почистити і нарізати невеликими шматками

В каструлі, де буде готуватися суп, розтопити вершковоме масло і обсмажити на ньому цибулю, моркву та часник до ледь золотистого кольору цибулі.

Потім додати картоплю.

Вміст каструлі залити бульйоном чи водою (500 мл.), довести до кипіння, накрити кришкою і на невеликому вогні варити приблизно 25 хв. до готовності картоплі.

Потім суп відставити з вогню і вміст каструлі блендером подрібнити в пюре.

Після цього до супу додати вершки, розмішати.

Тепер суп потрібно довести до консистенції рідкої сметани, додавши до нього потрібну кількість кип’яченої води, бульйону або молока. Посолити, поперчити і, помішуючи, довести до кипіння. Дати покипіти 1-2 хв. і відставити з вогню.

Копчені ковбаски порізати кружечками і злегка обсмажити на невеликій кількості рослинної олії.

Гарячий суп розлити в порційні тарілки, зверху викласти смажену ковбаску і обов’язково посипати подрібненою зеленою цибулею. Картопляний суп-пюре з копченими ковбасками готовий.

По факту приготування попробую сфоткати і викласти фото :-)

 
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.