• ,

Іноді ламаються

Бувають інколи неприємності і непередбачені розтрати коштів, в носінні брекетів. Це більше стосується керамічних брекетыв, а ніж залізних ( з ними трішки простіше). Коли минув деякий час і ми починаємо випробувати наші брекети на міцність. Так само і я почала куштувати тверді продукти, думаючи, що все буде гаразд. Так не так сталося, як гадалося… Захотілось смачненького огірочка, і разом з огірочком відлетів брекет. Жах! Перелякалась, що робити? Звоню лікарю, їду на прийом. Лыкар переконала, що це не страшно, і таке іноді трапляється.

На той момент в неї закінчились брекети на потрібний зуб. Вирішили спробувати зачистити відклекїний брекет і приклеїти його знову, хочаб на деякий час. Вистачило майже на місяць. Потым поставили новий брекет. Коштувало це мені 100 грн. Дорогуваті вийшли огірочки…

Наступного разу такак пригода сталась на новорічному корпоративі – їла шашличок, і оп, хруснув брекет. Швидесенько звоню лікарю – все ж таки напередодні Нового року. І мені  таки пощастило, що було місце і вона мене прийняла. Поміняли брекет 31,12. А то як сідати за новорічний стыл, коли їсти не зручно і щоку натирає.

Мій висновок такий: їжте що хочется, але обережно. Краще відрізати шматочок, а ніж відкусити!
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.