• ,

Вагомість фото-фіксації під час носіння брекетів

З часом, коли під час носіння брекетів зубки починают перетворюватись на посмішку та отримують якусь форму — ти звикаєшь до них, та припиняєшь бачити динаміку розвитку та лікування, що ж робити для того, щоб цього запобігти?
Особисто мені була цікава постійка фото-фіксація змін, коли я зняв брекети та побачив результати (що було «до» і що стало «після») я був м'яко кажучі здивований, бо власне і сам неочікував такого результату.

Частота фото-фіксації
Меня здавалося робити раціиональними фото усіляк кожні три-чотири тижні, тому як після того як самий помітний дефект редагуються, маленькі недоліки та прикус після виправлення візуально тобі самому вже стає не таким помітним, тому як ти бачишь свої зубки щодня, сотні разів, тому постійна фото-фіксація — буде корисною особисто для тебе, щоб бачити прогрессію та динаміку.

Користь
Якщо в тебе є притензії або зауваження до ортодонта — тобі також дуже допоможе фото-фіксація, тому як ти з легкістю зможешь довести свою правоту (чи навпака, буває усяке ;) тому як в тебе буде чітка динамічна картинка твоєї посмішки.
Тож, любі кривозубці та брекетоносці — фотофіксація є таким самим нашим добрим другом як і зубочистки (якщо читаєте мене — знаєте про що я), тому не варто нехтувати нею, тим паче що це є цікаво особисто для себе. Усі зміни у процесі носіння брекетів варті уваги ще й том, що завдяки їх мониторингу — часто можно запобігти серйозним проблемам із зубами та ротовою порожниною.
Добра Вам і не хворійте)!
  • 0

  • 0

1 комментарий

Nata
  • Nata
  • 0
І де твоя фіксація?) покажи *cool*
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.