• ,

Брекети - Чи варто воно своїх грошей?

Кожен хто задавався питанням про те, щоб поставити залізне диво на свої кривуваті зубки — у будь якому разі був здивований його вартістю (особливо у теперішні часи) тож тут постає питання «Чи дійсно воно того варте» і раціональність брекет системи можливо ідентифікувати для себе лише зваживши усі «за» та «проти», чим ми зараз і займемося.

Отже, особисто я — завжди хотів працювати на сцені, хотів мати змогу спілкуватися з високопоставленими людьми і це накладало на мене певні обов'язки. Якщо ви читаєте мій блог, то у попередніх постах — можете знайти інформацію про те, що безпосередньо брекет система чи криві зуби — ніяк не заважали моєму особистому чи громадському життю. Я завжди був таким який є і це не залежало від форми моєї посмішки, проте — в мене була мрія!

Саме мрія — це та річ, що спонукала мене подивитися у майбутнє та зрозуміти різку необхідність та раіональність цієї затії. Коли я подивився на прайси стоматологічних клінік — не скажу, що я був здивований, проте я чекав трохи меньшого, зараз же розумію що я встиг як раз на нормальні ціни (моя система з усіма дрібничками та сервісом обійшлася мені порядку 13 000 грн), тому я не жалкую про це, хоча й потрібно було трохи затянути пояса на той час.))

Тож якщо ви маєте мрію і знаєте що вона потребує від Вас певних зусиль, які можуть бути виражені саме у брекет-системі і у Вас є можливість її поставити, ні в якому разі не сумнівайтеся і робіть це. Гроші — річь яка буде приходити та йти по життю, а безцінна інвестиція у самого себе — коштує дорожче всього.
  • 0

  • 0

3 комментария

Oxy
  • Oxy
  • 0
Я з тобою повністю погоджуюсь! Воно справді того варте. І я ні на мить не пожалкувала що наважилась поставити брекет-систему. В мене була керамічна, тому коштала трохи дорожче . Загалом 17 тис. грн.
linelect
З відгуків всіх брекетоносців, які мені зустрічались, ще жоден не пожалів що поставив брекети) Більшість навпаки жаліють, що поставили так пізно, а не в дитинстві.
Nata
  • Nata
  • 0
Моя кераміка обійшлась мені дешевше :-)
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.