• ,

Досвід поцілунків з брекетоносцем

Сьогодні дрейфувала інтернетом та зрозуміла, що багатьох цікавить, які саме відчуття будуть під час поцілунку з брекетоносцем. Задумалась: а як же це справді? І раптом згадала, що в мене був такий досвід. Читайте далі, якщо комусь цікаво  :-)

Якось ще до встановлення брекетів довелося мені бути в іншому місті на весіллі дружкою. Вийшло так, що наречена була вже немолодою, з незаміжній знайомих дівчат в неї була тільки я. А хлопця-дружка взагалі нежонатого не було. Точніше, був. Але набагато молодший, наша пара вийшла б дуже кумедною. Тож, почали шукати з-поміж знайомих знайомих. Знайшли аж напередодні, тож я його до весілля не бачила.

Уявіть мій подив, коли я побачила на викупі хлопця-дружка в брекетах. Я до брекетів тоді, в принципі, непогано відносилась, але в ролі дружка – такої важливої фігури під час весілля… (зараз я би думала по-іншому) Та людиною він виявився адекватною, тож проблем в нас не виникло. Було тільки одне «но».

Ви, мабуть, знаєте таке правило, що на кожному весіллі настає час, коли якийсь гість починає кричати: «Старший сват, старший сват сущая зараза, він боїться старшу дружку як противогаза» і таке інше, що в результаті переслідує лише одну ціль — дружка і дружок мають поцілуватись. Мета цього для мене загадка. Людям трошки напідпитку простого «в щічку» не вистачає, вони вимагають «по-справжньому».

Тож, нам довелось віддуватись. Кажу «нам», але насправді неприємно було тільки мені, а от мій партнер, очевидно, ловив кайф. Зразу поясню: неприємно мені було тільки через те, що, в принципі, така річ, як поцілунки з незнайомцями, мені не подобається. Але весільні правила – це важливі правила. Не виконати їх – ніби зіпсувати майбутнє подружнє життя молодятам.

Тепер ближче до теми. Звичайно, що поцілунки наші не були занадто пристрасними, але й не просто «чмокі». Що можу сказати: нічого занадто незвичайного я не відчула. Поцілунок як поцілунок. Якась така «шерохуватість» присутня. І більш нічого. Зуби, губи, язик – все на місці. А що ще для поцілунків потрібно?

P.S. написала та почала роздумувати: а якби в моєї «половинки» були брекети, як би все відбувалось? Дуже цікаво  :-)
  • 0

  • 0

1 комментарий

Nata
  • Nata
  • 0
мені здається що більше проблем і не зручностенй у тих хто носить брекети, під час поцілунку.. Суджу по собі , коли після корекціїї щось там пошарудять, на другий день все болить, а твоя половинка у настрої і хоче цілуватись ото важко, і смішно трішки, бо коли ясна ниють зуби болять тобі явно не до поцілунків *kiss*
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.