• ,

Оновлення «набору брекетоносця»

Відучора мої віск та інтердентальна щітка завели собі нового друга. Тепер в їх теплій компанії з'явилась міжзубна нитка.

До вчорашнього дня я ті нитки лише бачила у відділах, де продаються зубні щітки, та, як правило, обходила їх стороною. Бо здавалось воно мені якимсь дивним пристроєм невідомо для чого. Але похід до стоматолога на день закоханих приніс ще й такі пізнавальні плоди: стоматолог роз'яснила, що нитка конче потрібна для брекетоносців, бо ані звичайна щітка, ані інтердентальна не можуть вичистити проміжки біля ясен. До того ж навчила правильно користуватися ниткою. Та здивувалась, що в мене є міжзубні щітки: ніби про ті йоржики знають дуже мало людей. А я їх давно бачила в аптеках та навіть сама запропонувала ортодонту користуватися ними, коли тільки встановили брекети.

Чесно кажучи, думала, що все одно не буду купувати оту нитку. Та в неділю вийшла в аптеку за вітамінами та випадково побачила її у вітрині. Нитка виявилась білоруського виробництва, не дуже дорого, тож, вирішила спробувати.

Що сказати з приводу використання? Так, вона пласка, тому між зубів не застрягає, але реально щось вичистити – не знаю, не впевнена. Може, просто в мене ще нічого серйозного не застрягало. Буду експериментувати далі  :-)
  • 0

  • 0

2 комментария

Nata
  • Nata
  • 0
я сама роздумую над ниткою...але ще якось діло не дійшло до магазину)
lenka
тоже користуюсь нею...але так довго та процедура триває
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.