Брекети - один із способів схуднути



У носінні брекетів є безліч переваг. Серед них гартування цілеспрямованості (адже нескінченні походи до стоматолога не зможуть збити з вірного шляху), привчання до відповідальності (усі вимоги ортодонта мають виповнятися – бо якщо ні, то чому взагалі треба було все починати?), знайомство з новими людьми (персонал стоматології стає наче рідним) і, безперечно, результат – гарна посмішка, через що обов'язково підвищується самооцінка.

Біль, як не дивно, теж може стати позитивним моментом для «брекетоносців». Чому? Ну, по-перше, це стосується, знову ж таки, гартування. Постійний інтенсивний біль (а саме зубний є одним з найважчих видів болю) привчає менше жалітися, переносити труднощі більш стійко. А по-друге, біль у зубах та яснах під час прийому їжі та острах того, що шматочки залишаться під дугою, призводять до того, що ви менше їсте. Це відбувається через кілька причин:

1. Вибір їжі. Так, тепер не можна поглинати все підряд. Їжа має бути м'якою та, бажано, не волокнистою. Ідеальний варіант – йогурти та інші молочні продукти, супи-пюре.
2. Обмеження кількості прийомів їжі. З моменту встановлення брекетів зникають швиденькі «перехвати» шоколадними батончиками чи пончиками. Менше разів їсте – менше болить. Окрім того, ви ж не захочете світити «запасами», що осіли на елементах брекет-системи, правда?

Тож до чого це призводить? Дівчата, можете вищати, це ваша потаємна мрія. Завдяки брекетам і болю, що вони завдають, можна схуднути! Є багато прикладів того, що це реально діє. Більш за все знижується вага, коли брекети тільки встановлюють або міняють дугу на більш сильну. Та наприкінці терміну носіння брекетів скинуті кілограми повертаються: їсти вже не боляче.

Біль переслідує всіх, хто хоче змінити себе на краще. Тож, якщо ви вже стали на шлях самовдосконалення, навіть у ньому треба шукати свої плюси.
  • 0

  • 0

21 комментарий

linelect
Це точно вже за 4 міс схудла на 4-5 кг... Ідеальний спосіб))))))
Nata
  • Nata
  • 0
Я теж схудла на 5-6 кг:-)
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.