Для чого необхідна гімнастика ротової порожнини?

Яка буває гімнастика і для чого вона потрібна
Багато фахівців стоматологічної справи – дають пораду у використовуванні гімнастики щелеп як лікування хвороб ясен. Що собою являють такі вправи?
Виконуючи певні дії, навантаження приходиться безпосередньо на тканини парадонту. Покращується кровопостачання всіх мяких тканин, що власне і дає результат зміцненню ясен і зубів. У статті ми опишемо декілька простих вправ, які потрібно повторювати якомога частіше, і кожен день. Вправи порадують ваше здоровя. Чекати що вправи нададуть шкоди зубам не потрібно.
Гімнастичні вправи для зубів.
Відкрийте по ширше рот і закрийте. Робіть це легкими але ритмічними рухами. Доторкніться кінчиком язика середини неба і просувайте його назад, і при цьому положенні відкривайте і закривайте рот.
Сядьте. Зіпріться однією рукою об стіл і покладіть підборіддя на долоню цієї руки. Відкривайте і закривайте таким чином свій рот, щоб в рух приходила тільки одна голова, а щелепа (нижня) залишалася абсолютно нерухомою.
Після кожного чищення зубів, прополощіть ротову порожнину холодною прокипяченою водою, протягом трьох хвилин. ЦЕ допоможе зміцнити не тільки ясна, але щічки і губи, нормалізує слиновиділення.
Проводіть масаж ясен — вказівним пальцем проводіть масажування ясен від центру ясен і в с торону, колоподібними рухами. Додавайте повільні рухи зверху вниз і навпаки. Масаж можна проводити два – три рази на день. Це допоможу активному сприянню припливу крові.
Також корисно легенько постукувати зубами, отримаючи імпульсні – ударні навантаження. Це сприяє зміцненню і ущільненню кісткової тканини зубів.
На допомогу і оздоровленню ваших зубів і ясен приходять фрукти і овочі. Жування твердих овочів і фруктів є ефективною і хорошою вправою, плюс ще збагаченний вітамінами організм.
Не забувайте рухати щелепою взад і вперед, жувати свіжі яблока і моркву, і з счасом псля виконання вправ ви замітите покращений стан своїх ясен.
Не забувайте також регулярно відвувати стоматолога, щоб вчасно надавати допомогу зубам.
  • 0

  • 0

2422 комментария

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.