Як впливає кава на брекети !?


Про каву і її в вплив на людський організм дуже багато говорять. Хочете швидко відійти від сну -випийте кави. Не хочете заснути у відповідальний момент — випийте кави. І багато ще можна продовжувати як люди використовують каву. Але нас цікавить який вплив її на зуби і на брекети?
Кожний лікар ортодонт зобовязаний при установці керамічних чи сапфірових брекет -систем Вас попередити про можливість окрашення від кави брекетів і лігатур. Ну лігатури ми змінюємо кожного місяця, і є вибір лігатур — гама кольорів різноманітна wink що не так може бути замітним під час окрашення. А проблема в іншому — окрашення брекетів. Тут замінити все можна, але готуйтесь до грошових витрат. Відмовитись від кави — це не єдиний вихід. Є вихід оптимальний і для багатьох зручний:
    1. Після вживання кави, старайтесь прополоскати ротову порожнину простою водою, або якщо ви дома знаходитесь — почистити зуби.
    2. Розбавляйте каву — молочним вмістом, це зменшить можливість окрашення ( пийте латте, капучіно).
Але є цікаві факти, що не мало важливо для брекетоносця. Бостонські вчені у своїх дослідженнях над кавою встановили, що кава зменшеє захворювання ясен — парадонтом. А люди з брекетами знають як страждають ясна під час процесу вирівнювання зубів.
А істина це чи ні, уже Вам вирішувати relaxed Головне бути обережним у будь якому випадку!
  • +1

  • 1

1708 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.