Брекети, або Ціна особливого поцілунку


Поцілунок завжди був чимось дуже особистим, інтимним і майже сакральним. Тим, що  могло бути проявом довіри, вірності або любові. Тим, у що вкладались найсвітліші думки і почуття. І що могло, як внутрішньо піднести до небес, так і з висоти чиїхось темних намірів кинути до лона землі. Згадаймо, наприклад, той же поцілунок Іуди. Проте ніщо не зрівняється із святістю і силою маминого поцілунку. І ніщо не дорівняється чистотою до поцілунку, який народжується не на устах, а в серці, бо бере витоки із любові, що в ньому живе. Але як бути тим, хто змушений дарувати або ж приймати особливі поцілунки – поцілунки з брекетами? Як воно цілуватись і знати, що у тебе в роті є якісь дивакуваті залізячки? Як врешті-решт, їх сприйме кохана людина? Що робити, аби ціна твого особливого поцілунку не стала ціною зруйнованих стосунків?

Якщо ви боїтеся своєї металевої посмішки і не знаєте, як на неї відреагує кохана людина, то перше, що вам потрібно зробити, — це побороти власні комплекси. Незручні і некрасиві, на перший погляд, брекети за якихось 1-3 роки подарують вам досконалу і красиву посмішку, що стане вашим найціннішим аксесуаром. Тому не варто відмовлятись від користування ними тільки через те, що, мовляв, що ви будете схожі на всім відому Катю Пушкарьову, а тому про увагу чоловіків на період носіння металевих зубних штукенцій можете забути. Це неправда. Справжньому коханню ніякі брекети не страшні. Тому  особливий залізний поцілунок хіба що додасть солоду до ваших відносин, але аж ніяк не перцю. Це ж так мило зачепитись язичком за металеву детальку на зубах коханої чи вдаритись зубами об її скобу. Може, спочатку воно і незручно, проте з часом ви звикнете до свого особливого поцілунку і перестанете його соромитись.

Проте, якщо ви цілуватиметесь з брекетами вперше, будьте обережними. Технологія залізного поцілунку уже відпрацьована мільйонами пар, і ми вирішили з вами нею поділитись. Пам’ятайте про те, що поцілунок з брекетами – це безпечний поцілунок, і ним ви не зробите боляче своїй коханій людині. Для того щоб попередити виникнення кумедних ситуацій, цілуйтесь повільно і намагайтесь концентруватись на губах, а не зубах. А якщо брекети носите ви обоє, то намагайтесь цілувати одне одного, не відкриваючи рота. Завдяки такій маленькій хитрості ви зможете уникнути зчеплення брекетів. Ну і, звісно ж, не уникайте розмови про те, що вас обох хвилює. Нехай особливий металевий поцілунок перестане бути для вас табу.

Найбільш зручними для поцілунків можна вважати лінгвальні брекети, оскільки вони кріпляться із внутрішньої поверхні зубів. В такому випадку ризик поранити губи чи травмувати язик зведено до мінімуму. Тому якщо ви думаєте над тим, які брекети обрати, обирайте лінгвальні. Вони вашому поцілунку будуть до вподоби.

Особливий залізний поцілунок – це поцілунок, який привнесе у ваші стосунки незвичну екзотику.  Саме тому його і не варто боятись. Брекети на зубах – це шлях до досконалої посмішки. І справжньому коханню вони точно не стануть на заваді. Набагато гірше, коли роботи над собою потребують самі стосунки. В такому випадку навіть найсучасніші внутрішні «брекети» не гарантують очікуваного результату. А поцілунок людей, які люблять один одного, солодкий за будь-яких умов. Навіть якщо він прикрашений брекетами.

  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.