Моє прекрасне «брекетне» весілля


Не тільки маленьке чорне, а й велике білосніжне плаття мріє одягти кожна дівчина у своєму житті. Адже тільки раз вона йде під вінець, щоб перед Богом і людьми засвідчити готовність бути вірною дружиною своєму чоловікові. Погодьтесь, щира посмішка – це такий же незмінний весільний атрибут, як і сукня. Проте що робити, коли зорі напророчили вам весілля раніше, аніж ви самі того очікували? Що робити, коли ваша посмішка, немов лещатами, скована впертими брекетами, місія яких – зробити її ще досконалішою? Здавалось би, проблема, а насправді … ні. Насправді стоматологічний гордіїв вузол не так складно розрубати. Головне – робити це з посмішкою.
Якщо ви розумієте, що брекети – це ваш шлях до голлівудської посмішки, а весілля – ваш шлях до жіночого щастя, то краще докласти зусиль для того, аби ці два шляхи не перетнулися у часі. Буде взагалі ідеально, якщо до власного весілля ви встигнете зняти ці кумедні залізячки, бо тоді здивуєте нареченого і гостей своєю досконалою посмішкою. Проте не ризикуйте, якщо трохи не встигаєте по термінах. Краще одягти брекети після весілля, а не за місяць до нього.
Тепер порція простих, проте слушних порад.
• Посміхайтесь, що б там не було! Звісно, звучить банально і нереально, адже більшість вважатиме за потрібне сховати «залізну» посмішку від усього світу, але чи варто? Посміхайтесь! Розкішна посмішка – це посмішка щасливої людини. І ніякі брекети їй не страшні. Для того щоб звикнути до думки про те, що у найпрекрасніший день свого життя ви будете виглядати по-особливому, посміхайтесь частіше. І намагайтесь закохатись у свою посмішку, розглядаючи її у дзеркалі.
• Незмінним атрибутом весілля є коровай – символ єднання і продовження роду. І ваше прекрасне «брикетне» весілля за жодних обставин не обійдеться без нього. Правда, відламуючи шматочок весільного хлібця, пам’ятайте про те, що їсти його треба обережно, так, щоб брекети не стали резервуаром для його залишків.
• Сплануйте застілля. І справді, у молодят в день весілля ні на що не вистачатиме часу, а на те, щоб бігати у вбиральню і чистити брекети, і поготів. Звичайно, не варто відмовляти собі у задоволенні посмакувати весільними делікатесами, проте робити це треба з розумом. У довгий ящик краще відкласти думки про м’ясні страви і страви з плавленим сирочком чи рисом. Про зубочистки теж краще забути. Єдине, в чому ви можете знайти відраду, – це стакан із холодною водою. Навіть сидячи за столом, ви можете час від часу, попиваючи воду, прополіскувати рот. Ніхто і не здогадається, чому вам так до смаку звичайна столова вода, а не вино кількарічної витримки.
На власному весіллі треба посміхатись не тому, що хтось може закохатись у вашу посмішку, адже вас і так кохають, а тому, що цей день прекрасний від самого початку і до кінця. Тим більше не варто прагнути досконалості, бо досконале все те, що починається з любові. Напевно, вона і стала причиною вашого прекрасного «брекетного» весілля.
Читайте також: Той самий незручний момент, коли ти з брекетами, а в тебе скоро весілля!
  • 0

  • 0

4 комментария

комментарий был удален
ano4ka
як красиво написано) аж самій так захотілось))) :-D
Nata
  • Nata
  • 0
ой я ні, мені чого чого а з брекетеми не хотілось б) особливо зараз коли щілини що і за метр замітиш(( вот коли зійдуться тоді можна думати :-D
комментарий был удален
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.