Про головне-"Ортодонтія"

Наукове визначення ортодонтії — це розділ стоматології, що займається виправленням і попередженням порушення положення зубів та аномалії прикусу.

У нас завжди постає питання, чи ідеальні у нас зуби, чи правильний прикус?! Чи потрібне втручання медицини у наш маленький недолік?! Ортодонія говорить, що будь які функціональні порушення можу бути усуненні. Ряд причини чому варто звернутись такий: інколи недолік у зубному ряду може заважати людині добитись карєрного росту.Криві зуби заважають людині посміхатись щиро, що створює зациклення на проблемі кривих зубів. Існують обєктивні причини — анотомія щелепно-лицьової області людини. Правильний прикус дається нам природою, при його порушенні зуби які не відповідають за жувальну частину можуть брати на себе навантаження а це в свою чергу призводить до зношення зубів, карієсу, різних  захворюваннь парадонту.

Не потрібно вважати що втручання ортодонтії актуальне тільки у дитячому чи підлітковому віці. Існуєть різноманітні конструкції які допоможуть і у дорослому віці вирішити проблеми неправильного положення зубів. Тільки потрібно зауважати, що у цьому віці курс лікування буде більший на рік а можливо і два, від курсу лікування який застосовується у підлітковому чи дитячому віці.

Про порушення зубного ряду у дітей можна уже зрозуміти у віці 7-8 років. Батькам потрібно звернутись до ортодонта, щоб він вирішив як краще розпочинати курс лікування. Дуже актуальна проблема у батьків, що вони не хочуть вмовляти дітей носити брекет-системи чи пластинки. Оцінюючи своє життя, що вони прожили з кривими зубами і нічого погано не сталось не означає, що ваша дитина буде вдячна вам за те, що ви не наполягли на лікуванні. Усі матеріальні проблеми, не зручності з конструкціями з часом забудуться, а рівні зуби і правильний прикус залишиться на все життя!

Думати що «залізні» штучки на зубах це не естетично, скажу Вам чесно — криві зуби все життя ось, що не естетично!!! *cool*
  • 0

  • 0

2 комментария

ano4ka
так-так! естетичність та правильний прикус - ось що має залишатись на все життя))
комментарий был удален
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.