Вирівнювання зубів без брекетів!

Багато часу пройшло після перших встановлень брекетів, і багато що змінилось з тих часів. Брекети стали буденністю, на сьогодні  вони можуть біти різнобарвними, витонченими. Не змінилось тільки те, що вони і надальше приносять масу незручностей для самих носіів брекетів. Носити досить тривалий чай, чистка, обмеження в їжі, постійні походи на консультацію (корекцію). Але з кожним роком наука іде з кроком у перед і тому в наш час можна обійтись і без використання брекетів.

Але нажаль ще не настільки наука осучаснилась, тому що  кому уже більше за 20 років нажаль без брекетів не обійтись.  Без брекетні методи вирівнювання зубів і прикусів допоможуть у дитячому і підлітковому віці.

Один з методів є капи. Стоматологічні капи тоненькі, майже на замітні на зубах. Капи дуже зручні, під час розмови не заважають, при вживанні їжі їх знімають. Подібні капи використовують боксери під час бою, тільки вони не такі тоненькі і зручні

Вініри -  найбільше зацікавлення викликають.  У нас вони набувають щирокої популярності, звичайно і вартість їх не з дешевих. Вініри використовують коли потрібно вдосконалити форму зуба, закрити проміжки між зубами, дефіцит прикусу. Стоматологи вважають їх найбільш безболісним у встановленні способом виправлення зубів.
І ще один з методів, конструкція що нагадує капи — трейнери. Цьому виду виправлення зубів піддаються тільки дітки, коли їх зуби ще не повністю зміцніли на свої місцях, і за допомогою трейнерів — лікар-ортодонт має можливість посунути зуб у тому напрямку який потрібно.
Є безліч переваг вирівнювання зубів за допомогою кап, вінір і трейнерів. Але не для усіх це можливо і доступно. Діткам  підходять на раній стадії трейнери, підлітковий вік більше підходять капи, а уже хто по старше вініри або брекети. Плюси кап і трейнерів те що їх можна зняти і добре почистити ротову порожнину, що є не можливо з брекетами. Головне памятайте, що  тільки при перших ознаках змін зубного ряду звернутись до лікаря-ортодонта, він вам і правильний діагноз скаже і точно скаже що носити!
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.