Випадки, коли можна пошкодити брекети



Посмішка — це стан Вашої душі, який показує впевненість у своїх силах і в собі!
Більшість вважає, що при встановленні брекетів життя перетворюється на кошмарний сон, тому що вони будуть заважати жити в звичному темпі. Це не говорить про те, що потрібно вживати тільки мяку чи перетерту їжу. Дехто думає, що брекети не будуть заважати при прийомі улюбленої їжі, і тому потім виникають деякі незручності. В будь-якій справі повинна бути золота серединка, і носіння брекетів не є винятком, тому що це серйозна справа.
Щоб уникнути пошкодження брекетів, потрібно дотримуватись декількох правил. На перший погляд Вам буде здаватися, що Ви не зможете з цим справитись, але воно того варте. Коли знімете брекети, то зрозумієте наскільки Ви стали щасливішими!
Якщо при носінні брекетів будете вживати всі продукти, то тут не обійдеться без пошкоджень. Все це буде пов’язано з відвідуванням стоматолога, і витратою додаткових коштів.
Людина повинна зрозуміти, які продукти вона не повинна вживати і чому?
• Жорсткі — травмують брекет-систему.
• Липкі — вони в більшості прилипають до брекетів.
• Холодні — викликають пошкодження в місцях зклеєння брекетів з зубами.
• Гарячі — з тієї ж причини, що й холодні.
• Щільні продукти — тому що вони взагальному можуть пошкодити брекет.
• Газовані напої — тому що вони мають високу кислотність, яка може пошкоджувати зубну емаль або залишити на них плями. Їх можна буде помітити, коли брекет-система буде знята з зубів. І потрібно запам«ятати, що після прийому їжі рекомендовано чистити зуби. Чищення брекетів необхідно проводити обережно, тому що вони тримаються на клейкій основі, і при жорсткому або неправильному чищенні, є ризик того, що вони можуть відклеїтись. Після установки, проконсультуйтесь з Вашим особистим лікарем і для впевненості задайте ті питання, які Вас турбують. Дотримуйтесь рекомендацій стоматолога і стежте за чистотою ротової порожнини. Відмінний результат не заставить довго чекати — здорові і красиві зуби!
Хай Ваша посмішка сяє! Будьте щасливі і здорові!
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.