Чи можливо відбілити брекети?!


По підрахнукам в світі найпопулярніші являються металеві так керемічні брекет -системи. Металеві уже з самого початку мають темну форму на брекетах — колір заліза. А вот кераміка за своєю властивістю світла. Уподобання їй надають тому що вона менш замітна на зубах. Але з часом вона втрачає свою білу властивість, внаслідок поганої гігієни ротової порожними, зловживанням окрашених продуктів і куріння. І тому тоді випливає питання — чи можливо відбілити брекет систему ?!
До вирішення цього питаннян не потрірбно підходити самостійно! Тут не допоможуть стандартні вирішення які Ви можливо знаєте, або використовували для відбулювання зубів. Найкращим варіантом буде звернутись до стоматолога, який проведе професійну чистку і зможе забрати наліт і окрашення. Але добитись ідеальної білизни як на початковому етапі носіння Вам уже не поучиться.
Також нам знайомі пластикові брекети. Пластик більше піддається окрашенню і тому тут потрібно бути набагато обережнішим.
А відбілювання дуги? Багато хто, щоб не портити естетику просять покрасити дугу в білий колір. Все можливе, але окрашення дуги зняти не можливо. Звичайно її заміна буде Вам коштувати меншої вартості ніж заміна брекета.
  • 0

  • 0

15 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.