Пожовтіння брекетів

Брекети жовтіють з однієї простої причини — якщо у вас встановлена ​​керамічна, пластикова або сапфірова система, то під дією харчових барвників вона може легко поміняти свій колір. Якщо ви п'єте багато кави та чаю, палите або вживаєте в їжу ягоди, то за кілька місяців колір брекет-системи легко може стати не таким білосніжним, яким він був спочатку.

Найкраще запобігти пожовтіння брекетів — для цього потрібно ретельно чистити не тільки зуби, але і брекети, дотримуючи всіх рекомендацій стоматолога. Крім цього, постарайтеся не їсти продукти з харчовими барвниками, або максимально скоротити їх кількість.

Якщо брекети вже пожовкли, то найрадикальнішим способом цього буде замінити на нову брекет — систему. Звичайно, це буде коштувати дуже дорого, але дасть самий відчутний результат.

Іноді лікар може витравити з брекетів жовтизну, або допомогти очистити їх, однак це можливо далеко не завжди, особливо у випадку з пластиковими брекетами. Тому краще подбати про те, щоб брекети НЕ пожовкли.

Пам'ятайте, що пожовклі брекети — це тільки естетичний недолік, на якість лікування зміни кольору брекетів ніяк не вплине.
  • 0

  • 0

1 комментарий

ANNA
  • ANNA
  • 0
я стикнулась з таким, прийшлось багато в чому себе обмежити, щоб не дійшло до того стану щоб заміняти брекет систему через не естетичність і пожвтоніння…
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.