Установка брекетів на кілька зубів

32957

Cьогодні за допомогою брекетів можна виправити майже будь-які дефекти зубів і щелеп, повертаючи людині естетичну гарну посмішку і здоров'я. Якщо прикус порушений незначно або зуби викривлені тільки на одній ділянці щелепи, то можна встановити часткову брекет-систему.

Таку систему ставлять зазвичай не довше, ніж на півроку, і тільки на одну щелепу. Нерідко її застосовують при протезуванні зубів для того, щоб створити потрібне місце під зубний протез.

Взагалі підготовчий етап до установки брекетів на кілька зубів такий же, як при установці простих брекетів. Спочатку стоматолог оглядає клієнта, потім знімає зліпки щелепи і вибирає і підганяє брекет-систему згідно дефектів і побажань клієнта.

Локальне викривлення зубів — це явище досить рідкісне, так як зазвичай зуби викривляються комплексно. Зазвичай часткові брекет-системи використовують для того, щоб усунути результати вже проведеного ортодонтичного лікування.

Часткові брекети, зрозуміло, набагато дешевше і зручніше повних, так що при будь-якій можливості краще встановлювати саме їх.
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.