Вплив брекетів на зубну емаль.

images (2)

В загальному прийнято вважати, що брекети серйозно псують зуби, так що багато хто побоюється їх встановлювати тільки тому, що вони нібито ушкоджують зубну емаль.

Насправді це зовсім не так — самі брекети зуби ніяк не дряпають і взагалі не роблять на них негативного впливу. В ході переміщення зубів під час лікування брекетами з емалі вимивається кальцій, так що якщо у вас в організмі буде недолік цього мінералу, то зуби стануть схильні до впливу бактерій.
Також брекети небезпечні тим, що з ними складно підтримувати гігієну ротової порожнини. У самому місці фіксування брекетів ставиться подушка з клею і гелю, так що ця поверхня виявляється захищена від бактерій. А ось решту зуба чистити через конструкцій складніше, однак ця проблема легко вирішується за допомогою іригатора або електричної зубної щітки ( або ж і простої зубної щітки але з усердним чищенням)

Таким чином, брекети не позначаються негативно на стані емалі, і їх можна сміливо носити — якщо, звичайно, дотримуватися всіх лікарських рекомендацій і приділяти пильну увагу гігієни ротової порожнини.
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.