Рік високої зубної моди, або Брекети зі знаком fashion


Для того щоб зрозуміти, чим пахне висока мода, не обов’язково бути до неї причетною. Ваш недільний променад столичними авеню (тими, що ближче до модного центру) скоріш за все закінчиться візитом до одного із модних магазинів. Не відмовляйте собі в задоволенні приміряти сукню аристократичного походження, над ескізом якої нібито працював прекрасний Версаче. Її аристократизм ви відчуєте хіба що в ціні. Якість, краса, оригінальність крою – скоріш за все про це не йтиметься. Просто лейбл, який вартує шалених грошей. І в принципі все те, що коштує великих грошей, апріорі вважається якісним і модним. Це така собі перепустка у світ багатіїв, де поняття краси уже давно тлумачиться дуже індивідуально.

А якщо говорити про зубну моду? Тенденції, які ви помітите на ортодонтичному подіумі, трохи схожі до дизайнерських. Різниця тільки в тому, що в принципі ціна вашої геніальної посмішки тотожна очікуваному результату. Віддаючи кілька тисяч доларів на виправлення прикусу та вирівнювання зубів, ви отримаєте бажане. Проте закон приналежності до касти багатих і знаменитихJ спрацьовує і тут: якщо в тебе є можливість носити шалено дорогі сапфірові брекети, то ти особливий, а значить ти в тренді. Різниця тільки в тому, що в цьому випадку ти знаєш, за що платиш, а, купуючи плаття від якогось із модних дизайнерів, платиш хіба що за ярлик.

Звісно, для того щоб стати власником розкішної посмішки, не треба бути багатієм. Проте особи, які захочуть підкреслити власну індивідуальність, матимуть змогу це зробити. Сьогодні найсучасніші ортодонтичні клініки запропонують своєму клієнтові цілу колекцію брекетів, виготовлених в найрізноманітніших кольорових варіаціях і з врахуванням усіх побажань.

Модні брекети сьогодні представлені цілою колекцією оригінальних ортодонтичних рішень. Це можуть бути:
  • різнобарвні силові дуги (якими брекет кріпиться до корсажу з нержавіючої сталі); ви можете встановити собі брекети не тільки червоного чи зеленого кольору, але і брекети комбінованих кольорів. Така яскрава посмішка-веселка приємно здивує кожного :-)
  • модні форми. На ваших зубах засяють зірки і серця, футбольні м'ячі, квіти, діаманти, навіть улюблені мультперсонажі. Простір фантазії обмежений тільки розміром самого брекета. Даний напрямок дозволяє виготовити і встановити брекет-систему з яскравою індивідуальною концепцією. Як-то кажуть, творімо диво власною посмішкою :-)
    золоті брекети. Комусь золото імпонує набагато більше холодного і «бездушного» металу. А хтось із задоволенням одягне брекет-систему з одним або з двома позолоченими брекетами, Це завжди стильно, красиво і розкішно :-)
Творчо підійшовши до проблеми вирішення неправильного прикусу, ви досягнете того результату, про який раніше і не мріяли. Рік високої зубної моди – це рік впевнених дефіле подіумами власної самооцінки, яка однозначно виросте, як тільки ви зрозумієте, що ваша посмішка – справжній шедевр. Шедеври коштують немало, проте вони завжди будуть в ціні і завжди надихатимуть інших на якісь прекрасні творіння. Бодай на таку ж прекрасну, щиру і геніальну в усіх відношеннях посмішку  :-)

  • 0

  • 0

2 комментария

ano4ka
знала тільки про різні варіації резиночок, а от щоб брекетини індивідуально виготовляли... це щось :-)
Nata
круто, я б у квіточку хотіла брекети *cool*
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.