Дратує. Куди поділась мотивація?


ДРАТУЄ
Доброго вечора. Останнім часом у мене дивний настрій. Через те, що я бачу результати носіння брекет-системи, мені хочеться ще й ще. Більше, краще, швидше. Так бажаю мати рівні зуби, красиву посмішку!
Але з іншого боку мене трохи бентежить і дратує, що ще жодний місяць я не виносила повну брекет-систему: то в мене тільки верхній ряд був із брекетами, то відпадали окремі частини системи, то не було кільця, то вилазила дуга… Навіть зараз у мене немає брегета на п’ятому зубі, бо його не вийшло приклеїти на минулій корекції. Це мене збентежило тоді, та й зараз бентежить: як це, цитую: «Не виходить приклеїти. Давай наступного разу»???? На мій погляд — просто свинство, чому я маю витрачати дарма цілий місяць. А раніше були проблеми з кільцем, минулого разу мені його закріпили і — що б ви думали – не довели туди дугу. Останні жувальні зуби теж проблемні, тому для мене важливо, щоб вони вирівнювались. Раніше кінчик дуги постійно вислизав з відведеного йому місця в кільці й ранив шкіру. Тоді я попросила його добре закріпити, але, от біда, він знову не там, де повинен бути!
Скоро корекція, залишився тиждень. Я мрію вже, коли брекет-система буде повністю вкомплектована і працюватиме найкращим чином.

Не знаю, скільки ще доведеться перетерпіти з цими брекетами. Хоч це й лікування, процес носіння дається важко. До того ж це лікування втручається в усі сфери життя, а ми, брекетоносці, звикаємо до них. Мені трохи набридло носити брекет-систему, може, мені не вистачає нових вражень?)
На наступній корекції оберу собі інші резиночки, отримаю брекет, який минулого разу не приклеївся, мені нарешті знімуть пластинку після довгих вагань і обіцянок. Я позбудуся незручностей, пов’язаних із цим ортодонтичним приладом, і життя стане легшим. Сподіваюсь на це. Головне – завжди залишатись оптимістом і не звертати уваги на ці невеличкі свої невдоволення!
.
  • 0

  • 0

31 комментарий

Nata
Таке буває, у мене період такий пройшовrelaxed Був час коли були результати дуже замітні, а потім почалось як у тебе, результатів немає, то кільце відлетіло, то дуга… брекети тьфу тьфу ні разу за 2.5 рокиinnocent
Ти відволічись від них, і з часом все появиться.wink
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.