Прогрес у лікуванні


Привіт усім! Я ношу брекети вже три місяці, і за цей невеликий термін відбулись помітні зрушення, прогрес у моєму лікуванні. По-перше, мені майже вирівняли зубний ряд, і верхній, і нижній. По-друге, зараз у мене значно покращився прикус, зуби правильно вирівнялись і стали на свої місця. По-третє, я ношу ортодонтичну пластинку, яка суттєво висунула верхній ряд вперед і впливає на нижню частину щелепи.
Коли ми тільки проходили огляд у різних ортодонтів, мені та мамі сказали, що мій випадок — випадок середньої тяжкості. На перший погляд вади щелепи були непомітні мені та іншим, але ортодонт помічає те, чого не помічають звичайні люди. Тепер і я бачу суттєву різницю між станом моїх зубів зараз і раніше. Це завдяки тому, що періодично на корекціях мені показують зліпок, зроблений до встановлення брекетів. Думаю, здорово, що я маю можливість бачити швидкі результати і насолоджуватись ними. Так легше проходить процес носіння, адже я розумію, навіщо це мені. Раніше ж я вважала, що лише декілька зубів стоять кривувато, та й усе. А тепер тільки й думаю, що могло би бути, якби ми відмовились від лікування.

Моя подруга, яка теж є носієм брекетів, поставила їх собі через помітну, але легку в лікуванні нерівність перших зубів. Хоча вона почала носити брекет-систему пізніше, зараз дівчині вже поставили резинки, які скріплюють обидві частини щелепи, тобто її лікування проходить швидше. Мені тим часом обіцяють зняти пластинку вже на наступній корекції, що відбудеться на початку квітня. Я теж вже не дочекаюся якихось оновлень аби поділитися з вами враженнями. А поки я вирішила почитати про ці еластичні кружечки, щоб підготувати себе до можливих труднощів. До речі, подруга моя весь час жаліється, що їх доводиться змінювати щодня по декілька разів, що вони часто рвуться, злітають, спадають і губляться.
Чекайте результатів мого дослідження щодо цих резинок, я викладу все в простій і доступній формі. Принаймні планую так зробити))
  • 0

  • 0

18 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.