Коли наступна корекція?


Привіт, ви коли-небудь забували дату наступної корекції? А я забувала. У мене погана пам’ять на числа. Іноді ставалось так, що я плутала дні прийому, одного разу переплутала дати: вважала, що день прийому настав, але він був наступного дня. Мабуть, якби я записувала дату й час десь у себе, краще б орієнтувалась у часі. Та мій лікар записує подробиці наступного візиту на папірці, який дає мені. А знаєте, що за місяць може статися з цим скарбом? Частіше всього він просто губиться…
От і цього місяця я була на корекції в перших числах березня, точно не пам’ятаю коли. І знайшла папірець, де вказана дата «15». «Невже я пропустила свою корекцію???» – панічно думаю. Та з допомогою мами ми прийшли до рішення, що корекція не могла бути назначена лише через два тижні після попереднього візиту.До того ж на аркуші є ще й число, що означає місяць.
Так ось, донедавна я ще не знала, коли мені йти на корекцію та дуже бентежилась з цього приводу. Думала, чи не подзвонити ортодонту, може, варто уточнити? А якщо я вже пропустила корекцію, а наступний місяць вже розписаний??? Хвилюванням не було меж. Розумієте, важко залишатися неінформованою… Але! Ура! Вчора нарешті знайшла ще один аркуш паперу, де зазначалось, що мені на корекцію потрібно прийти п’ятого березня. Але, знаєте, написано було так «5.3».« Мабуть, це старий папірець» — подумали ви. Та ні! Не все так просто. Минулого разу корекція була у вівторок, це я точно пам’ятаю, а п’яте березня – взагалі субота. Будучи Маленьким Шерлоком, не важко здогадатися, що втомлений лікар переплутала місяці, березень і квітень.
А ось п’яте квітня – якраз вівторок, як і зазначено на аркуші, тобто все правильно.
Тепер я нарешті знаю, коли мені йти на корекцію і раджу вам та й собі записувати десь дату, час, день наступного візиту аби не мучитися потім здогадками, не витрачати нерви та час дарма. Успіхів вам і чекайте розповіді про корекцію!)))
  • 0

  • 0

15 комментариев

Nata
я постійно забуваю smile smile smile
добре, що клініка сама дзвонить і нагадує про мій візит наступного дня open_hands open_hands
Vetochka
А в нас такого немає, на жаль. Але весело кожного разу все вираховувати!)))
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.