Слово - не горобець

Лише декілька днів тому я писала про те, що все повторюється. До того ж я вважала, що нічого нового теж не трапиться. Та, мабуть, доля вирішила мене провчити. Не встигло минути й доби від часу, коли я робила останню публікацію, а зі мною знову несподівані речі робляться.
Уявляєте, відпав ще один брекет. Це дуже дивно, як на мене, адже я не маю жодного уявлення, чому так трапилось. Якщо брекет на першому зубі нижнього ряду міг відпасти через мінімальне порушення норм, наприклад, неправильне кусання їжі, то цей…
До речі, брекет відвалився від четвертого зуба і теж нижнього ряду. В мене є здогади, що проблема в клеї. Думаю, що з часом він зменшує свої властивості, псується.
З іншого боку, треба взятись за свій раціон. Ще раз переглянути список небажаних продуктів, змінити харчування. Іноді настільки важко відмовитись від цукерки з нугою, горішками. Або від пластівців, інших смаколиків. Впевнена, ви знаєте, як це.
Мені трохи навіть соромно, адже я, мабуть, винна у тому, що брекети відпадають.
Але з іншого боку, добре, що він відпав зараз, а не після корекції. До речі, корекцію я перенесла на сьогодні, бо у вівторок була дуже завантажена і не встигла. А ще я не сказала ортодонту, що брекети відпали, тож для неї це буде неочікувано.
Ця корекція буде цікавою та болючою. Мені ж мають закріпити кільце на вісімку, з якої його зняли через запалення. Тому сьогодні після шостої чекайте новин, певно, я матиму, що розказати.
Гарного дня!
  • +1

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.